Angelo de Jong

3d Printen (incl. 3d printer) “goede uitleg van de software met alle verschillende instelling om goede prints te kunnen maken, en uitleg van de bediening van de 3d printer. Tevens uitleg om zelf ontwerpen te maken met een 3d teken programma”

Jeroen Oolders

3d Printen ( incl. 3d printer) “Goede cursus. Trainer heeft alle opties van de printer duidelijk uitgelegd. Ook heeft hij alle vragen duidelijk beantwoordt en aangevuld met leuke en handige praktijk tips. Heb een leuke en informatieve cursusdag...

Gerrit van Neerbos

3d Printen ( incl. 3d printer) “Korte maar duidelijke uitleg hoe de instellingen van de printer werkt, ook een klein stukje van tinkercad uitleg hoe het werkt. Veel tips als je door vraagt is mijn tip “

Ferry van Huis

3d Printen ( incl. 3d printer) “Goed uitleg gekregen over de 3d printer, te gebruiken filament en instellingen van de software (slicer) het heeft mij meer diepgang gegeven voor het 3d printen. de online cursus was prima te volgen via teams.”

Annika Hoogendam

3d Printen (incl. 3d printer) “Cursus was goed te volgen. Duidelijke uitleg. Instructeur was goed op de hoogte over de printer. Verder geen op en of aanmerkingen over de cursus. Krijgen nog mail wat er besproken was”