IT Randsteden

IT Randsteden verzorgt al jaren een groot aantal trainingen voor zowel eindgebruikers, IT-professionals en docenten.

 

Trainingen

Trainingen op locatie

Microsoft Office Trainingen

Excelleren in Excel

Maatwerk / In Company trainingen

ONS DOEL

Wij zorgen dat de productiviteit van de medewerkers wordt verhoogd. Effectiever, sneller en slimmer werken dat is het doel wat wij samen willen bereiken. Maatwerk of open rooster, bij ons op locatie of bij de klant, alles is bespreekbaar.

IT Randsteden maakt gebruik van de nieuwste technologieën en is gecertificeerd en erkend door Microsoft. Dit is belangrijk omdat hiermee is aangetoond en bevestigt dat wij de kwaliteit leveren die nodig is om succesvolle trainingen te verzorgen. Onze maatwerk trainingen worden volledig op uw organisatie en uw situatie afgestemd. Wij maken de training samen met u, naar uw eisen en wensen.

Onze trainingen

Microsoft Office 365

Waar en wanneer u het nodig heeft. U kunt overal werken, altijd en op elk apparaat. Door opslag in de cloud heeft u een centrale plaats voor het delen van informatie. Iedereen heeft altijd de nieuwste versie van een bestand. Teamleden kunnen samenwerken in eenzelfde OneNote-notitieblok. Wijzigingen worden in enkele seconden gesynchroniseerd. U voorkomt (zoveel mogelijk) rondzwervende kopieën. U heeft enkel internettoegang nodig.

Lees meer…

Microsoft Excel

Microsoft Excel is het toonaangevende spreadsheetprogramma, een krachtige tool voor gegevensvisualisatie en -analyse. Het is een geweldig hulpmiddel, niet alleen voor het maken van begrotingen, voorraadlijsten of afrekeningen, maar ook om cijfers in een handomdraai om te zetten in een grafiek. Het kan nog beter voor je werken als je je verdiept in de geavanceerdere mogelijkheden van bijv. berekeningen, formules, tabellen en grafieken.

Lees meer…

Maatwerk training

Indien u kiest voor een opleidingstraject op maat, bent u ervan verzekerd dat de training toegespitst wordt op vragen, wensen en behoeften uit uw eigen organisatie. De training zal gericht zijn op de specifieke branche van uw onderneming en specifieke activiteiten van uw medewerkers. U bepaalt zelf het tijdstip en de tijdsduur van de opleiding of training. Vindt de training op uw locatie plaats, dan heeft u geen verlies in reistijden en -kosten.

Lees meer…

Tevreden klanten

Trainingen op maat

Vervolg trainingen

Trainingen op locatie

Ervaringen

Lees hieronder de ervaringen van andere cursisten over onze trainingen.

Meer weten? Praat met één van onze medewerkers om erachter te komen welke training(en) het beste bij jou als medewerker of als bedrijf past.

[]
X
X