LinkedIn trainingen

IT Randsteden is al jaren Learning Partner van Microsoft en heeft erg veel ervaring in het verzorgen van trainingen voor bedrijven. Wij verzorgen de trainingen op twee manieren:

1) Zoekt u een training voor uzelf of voor een medewerker ? Daarvoor hebben we onze open rooster trainingen

2) Zoekt u een training bij u op locatie ? of een maatwerk training ? Daarvoor bieden wij Maatwerk / In company  trainingen

Linkedin Basis

Tijdens deze basis training LinkedIn krijg je tips en trics aangereikt om er voor zorgen dat je profiel vaker wordt bezocht en dat je alle ins en outs leert kennen over het maken van een professioneel profiel en het actief worden met dit profiel. De training is bedoeld voor professionals die alle ins en outs willen leren kennen die LinkedIn te bieden heeft.

Linkedin Gevorderd

Tijdens deze workshop LinkedIn leer je alle extra mogelijkheden die LinkedIn aanbiedt vanuit de gratis account om actief te worden en zo nog meer succes te hebben met je profiel. En natuurlijk wordt er ook aandacht besteed aan de extra die de betaalde accounts hebben (Job Seeker en Sales Navigator). Op het programma staan ook de nieuwste trends die LinkedIn biedt.

Schrijf je in voor een training

Wij zorgen dat de productiviteit van de medewerkers wordt verhoogd. Effectiever, sneller en slimmer werken dat is het doel wat wij samen willen bereiken. Maatwerk of open rooster, bij ons op locatie of bij de klant, alles is bespreekbaar.

Meer weten? Praat met één van onze medewerkers om erachter te komen welke training(en) het beste bij jou als medewerker of bedrijf past.

[]
X
X