LinkedIn Gevorderden training

LinkedIn is het grootste online zakelijk netwerk. In Nederland zijn er ruim 5 miljoen actieve gebruikers en meer dan 300.000 bedrijven hebben op dit platform een zakelijke pagina. Je kunt gratis lid worden en er zijn meerdere betaalde abonnementen.

Tijdens deze workshop LinkedIn leer je alle extra mogelijkheden die LinkedIn aanbiedt vanuit de gratis account om actief te worden en zo nog meer succes te hebben met je profiel. En natuurlijk wordt er ook aandacht besteed aan de extra die de betaalde accounts hebben (Job Seeker en Sales Navigator). Op het programma staan ook de nieuwste trends die LinkedIn biedt.

Doelgroep

De doelgroep voor deze training LinkedIn zijn professionals die nog beter gebruik willen maken van LinkedIn en hun professionele profiel al op orde hebben (zie basis training). Ook wordt in deze workshop kennis gedeeld over het maken van een groep, het maken van content en het bouwen van communities en het maken van een bedrijvenpagina.

Inhoud van de training

    De nieuwste trends op LinkedIn
    De diverse onderdelen van LinkedIn worden besproken (profiel, instellingen, tijdlijn, netwerk, vacatures, bedrijfspagina): een ultrakorte samenvatting van de basis (je ontvangt van te voren de basis informatie)
    Hoe zoek je naar leads in je netwerk en wat is de etiquette bij het netwerken?
    Boolean search op LinkedIn: hoe zoek je   zo gericht mogelijk naar nieuwe        contacten, vacatures en content
    Contentcreatie op LinkedIn; hoe schrijf je  een blog, hoe post je informatie (in PDF,    word, visuals etc)
    Deze workshop besteedt ook aandacht aan het actief worden met een bedrijvenpagina. Hoe maak je die? Hoe kies je hashtags voor jouw pagina en hoe post je bijvoorbeeld vacatures via de bedrijvenpagina.

Resultaat

In deze interactieve training LinkedIn krijg je een goed overzicht van alle mogelijkheden die LinkedIn biedt om actief te worden. Zowel met je eigen profiel, de bedrijvenpagina, groepen en natuurlijk het laten groeien van je netwerk.

 

Training bij u op locatie ?

Vanaf 5 deelnemers kunnen wij de training bij u op locatie verzorgen. U bepaalt dan samen met ons de data van de training.

Neem contact met ons op om de training in te plannen.

 

 

Kosten

€ 175,- per persoon

Inclusief

 • Certificaat
 • Cursusmateriaal

Cursusduur

1/2 dag

 Trainingslocaties

 • Amsterdam ( op aanvraag )
 • Rotterdam ( op aanvraag )
 • Amersfoort
 • Bij u op locatie

Schrijf je in voor een training

Wij zorgen dat de productiviteit van de medewerkers wordt verhoogd. Effectiever, sneller en slimmer werken dat is het doel wat wij samen willen bereiken. Maatwerk of open rooster, bij ons op locatie of bij de klant, alles is bespreekbaar.

Meer weten? Praat met één van onze medewerkers om erachter te komen welke training(en) het beste bij jou als medewerker of bedrijf past.

[]
X
X