Maatwerk trainingen Op School

Bent u op zoek naar een training voor meerdere docenten of trainingen voor een studiedag ? 

Voordeel van een maatwerktraining

Indien u kiest voor een opleidingstraject op maat, bent u ervan verzekerd dat de training toegespitst wordt op vragen, wensen en behoeften van uw onderwijsinstelling. U bepaalt zelf het tijdstip en de tijdsduur training. Uiteraard kunnen wij de training bij u op locatie verzorgen.

Studiedag

Op zoek naar Workshops of trainingen voor een inspirerende studiedag? Wij kunnen diverse workshops verzorgen: 3D printen ( wij nemen een aantal printers mee ) Minecraft Education wat kun je hier nu mee in het onderwijs, Microsoft Teams verdiepingstraining enz.  

Aantal deelnemers

Al vanaf 6 deelnemers is het interessant om de mogelijkheden van een maatwerk training te bespreken.

Cursustijden en locatie

De cursusdata en cursustijden worden samen met u bepaald. Het kan overdag maar bijvoorbeeld ook middag avond. Wij kijken altijd naar wat het beste uitkomt met de werkzaamheden. Wij hebben in Amersfoort compleet ingerichte lokalen maar kunnen iedere training ook bij u op locatie uitvoeren. Hierbij kunnen wij indien gewenst ook zorgen voor de computers.

Meer informatie of een offerte aanvragen

Wilt u informatie ontvangen of vrijblijvend een offerte aanvragen voor een maatwerktraining? Neem dan contact met ons op. U kunt de opleidingsadviseurs van IT-Randsteden bereiken op 033-4569853 of info@it-randsteden.nl. U kunt ook het contactformulier gebruiken.