Maatwerk trainingen

Onze maatwerk trainingen onderscheiden zich van andere trainingen omdat de training volledig op uw organisatie en uw situatie wordt afgestemd. Wij maken de training samen met u, naar uw eisen en wensen.

Voordeel van een opleidingstraject op maat

Indien u kiest voor een opleidingstraject op maat, bent u ervan verzekerd dat de training toegespitst wordt op vragen, wensen en behoeften uit uw eigen organisatie. De training zal gericht zijn op de specifieke branche van uw onderneming en specifieke activiteiten van uw medewerkers. U bepaalt zelf het tijdstip en de tijdsduur van de opleiding of training. Vindt de training op uw locatie plaats, dan heeft u geen verlies in reistijden en -kosten.

Aantal deelnemers

Al vanaf 3 deelnemers is het interessant om de mogelijkheden van een maatwerk training te bespreken. Voor de training 3d printen is het minimum aantal deelnemers 6.

Cursustijden en locatie

De cursusdata en cursustijden worden samen met u bepaald. Het kan overdag maar bijvoorbeeld ook middag avond. Wij kijken altijd naar wat het beste uitkomt met de werkzaamheden. Wij hebben in Amersfoort compleet ingerichte lokalen maar kunnen iedere training ook bij u op locatie uitvoeren. Hierbij kunnen wij indien gewenst ook zorgen voor de computers.

Meer informatie of een offerte aanvragen

Wilt u informatie ontvangen of vrijblijvend een offerte aanvragen voor een maatwerktraining? Neem dan contact met ons op. U kunt de opleidingsadviseurs van IT-Randsteden bereiken op 033-4569853 of planning@it-randsteden.nl. U kunt ook het contactformulier gebruiken.