November, 2020

16nov09:0016:00Excel voor FinancialsDeze 2 daagse training is op 16 en 30 september. Tijdens de training wordt uitgebreid ingegaan op functies die van belang zijn voor (financiële) gebruikers van Excel09:00 - 16:00 Amersfoort

Lees meer

Evenement details

Tijdens de Excel voor Financials training wordt uitgebreid ingegaan op functies die van belang zijn voor (financiële) gebruikers van Excel.

In de training Excel voor Financials komen onder andere het importeren van gegevens uit een database, het omzetten ervan in een tabel en het maken van een samenvatting van die gegevens met een of meer draaitabellen. Financiële functies worden gebuikt voor het generen van de gewenste informatie.

In de training wordt er gewerkt met gegevensmodellen voor het doen van voorspellingen en het werken met voorwaardelijke opmaak en grafieken voor een aantrekkelijke presentatie. Deze training geeft u de antwoorden om uw werk efficiënter uit te kunnen voeren.

Tijd

(Maandag) 09:00 - 16:00

Locatie

Amersfoort

Computerweg 2, 3821 AB Amersfoort

Meld u hieronder aan

Betaling is op factuur. Wij sturen de factuur per email naar uw bedrijf/school toe, waarna u vervolgens het openstaande bedrag naar ons overmaakt.

Prijs €695.00

Hoeveel personen? -1 +

Totale prijs €695.00

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X
X