Juni, 2020

Deze training word ook op andere data gegeven

29jun13:0016:00LinkedIn GevorderdIn deze training wordt aan medewerkers uitgelegd hoe zij dit Social Media kanaal kunnen inzetten13:00 - 16:00

Lees meer

Evenement details

Tijdens deze workshop LinkedIn leer je alle extra mogelijkheden die LinkedIn aanbiedt vanuit de gratis account om actief te worden en zo nog meer succes te hebben met je profiel. En natuurlijk wordt er ook aandacht besteed aan de extra die de betaalde accounts hebben (Job Seeker en Sales Navigator). Op het programma staan ook de nieuwste trends die LinkedIn biedt.

 

Doelgroep

De doelgroep voor deze training LinkedIn zijn professionals die nog beter gebruik willen maken van LinkedIn en hun professionele profiel al op orde hebben (zie basis training). Ook wordt in deze workshop kennis gedeeld over het maken van een groep, het maken van content en het bouwen van communities en het maken van een bedrijvenpagina.

 

Inhoud van de training:

  • De nieuwste trends op LinkedIn
  • De diverse onderdelen van LinkedIn worden besproken (profiel, instellingen, tijdlijn, netwerk, vacatures, bedrijfspagina): een ultrakorte samenvatting van de basis (je ontvangt van te voren de basis informatie)
  • Hoe zoek je naar leads in je netwerk en wat is de etiquette bij het netwerken?
  • Boolean search op LinkedIn: hoe zoek je zo gericht mogelijk naar nieuwe contacten, vacatures en content
  • Contentcreatie op LinkedIn; hoe schrijf je een blog, hoe post je informatie (in PDF, word, visuals etc.).
  • Deze workshop besteedt ook aandacht aan het actief worden met een bedrijvenpagina. Hoe maak je die? Hoe kies je hashtags voor jouw pagina en hoe post je bijvoorbeeld vacatures via de bedrijvenpagina.

 

Resultaat 

In deze interactieve training LinkedIn krijg je een goed overzicht van alle mogelijkheden die LinkedIn biedt om actief te worden. Zowel met je eigen profiel, de bedrijvenpagina, groepen en natuurlijk het laten groeien van je netwerk.

Inclusief

  • Certificaat
  • Cursusmateriaal

Tijd

(Maandag) 13:00 - 16:00

Training bij u op locatie?

Vanaf 5 deelnemers kunnen wij de training bij u op locatie verzorgen. U bepaalt dan samen met ons de data van de training.

Neem contact met ons op om de training in te plannen.

Meld u hieronder aan

Betaling is op factuur. Wij sturen de factuur per email naar uw bedrijf/school toe, waar u vervolgens het openstaande bedrag naar ons overmaakt.

Prijs €175.00

Hoeveel personen? -1 +

Totale prijs €175.00

Informeer mij eerst over deze training

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

[]
X
X