September, 2020

Deze training word ook op andere data gegeven

10sep14:0017:00Micro:bitGedurende deze training leer je hoe je de Micro:bit kunt programmeren, flashen, welke sensoren aanwezig zijn en helpen wij je hands-on op weg14:00 - 17:00 Amersfoort

Lees meer

Evenement details

Inclusief compleet lesplan voor 10 uitdagende lessen

Tijdens een kick off training van een halve dag introduceren wij je de Micro:bit. Gedurende deze training leer je hoe je de Micro:bit kunt programmeren, flashen, welke sensoren aanwezig zijn en helpen wij je hands-on op weg. Daarnaast prikkelen wij je fantasie met verschillende demonstraties en tonen wij je welke resources er voor jouw beschikbaar zijn.

 

De Lesplannen

In opvolging van de Kick off training ontvang je 10 kant-en-klare lessen Met deze lessen helpen wij je op weg om nieuwe functies van de micro:bit te ontdekken. Uiteraard is dit slechts een basis en rekenen wij op de vindingrijkheid en creativiteit van de leerlingen (en leraren) om zo origineel mogelijk de challenge te volbrengen. Door het volgen van alle challenges ontdek je de vele mogelijke toepassingen. De lessen kunnen opgeslagen worden zodat ze ook voor gebruik in de nabije toekomst ingezet kunnen worden, de keuze is aan jou.

 

Voor wie is deze Micro:bit Challenge?

De Micro:bit challenge is geschikt voor zowel het primair als voortgezet onderwijs en kan gegeven worden aan leerlingen vanaf groep 7/8, maar ook voor het voortgezet onderwijs en beroepsonderwijs is de micro:bit een passende aanvulling op het huidige lesmateriaal. Door gebruik te maken van verschillende programmeermogelijkheden kan er op ieder niveau les worden gegeven.

 

Heb ik programmeer ervaring nodig?

Nee, programmeerkennis is niet noodzakelijk maar interesse in technologie en motivatie om samen met leerlingen nieuwe kennis op te doen is wenselijk.

 

Inbegrepen bij de Micro:bit Training

  • Kick off training (datum te kiezen op inschrijfformulier).
  • 1 Class pack: 10 x Micro:bit, 10 x battery pack, 10 x USB kabel
  • 10 uitdagende lesplannen

Tijd

(Donderdag) 14:00 - 17:00

Locatie

Amersfoort

Computerweg 2, 3821 AB Amersfoort

Training bij u op locatie?

Wil je de training bij jou op locatie ? Vanaf 5 deelnemers kunnen wij de training ook op jouw locatie verzorgen. Neem contact met ons op voor de voorwaarden.

Meld u hieronder aan

Betaling is op factuur. Wij sturen de factuur per email naar uw bedrijf/school toe, waar u vervolgens het openstaande bedrag naar ons overmaakt.

Prijs €450.00

Hoeveel personen? -1 +

Totale prijs €450.00

Informeer mij eerst over deze training

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

[]
X
X