Facebook

Adverteren voor beginners 

Je hebt een Facebook bedrijfspagina, bent bezig met het opzetten van advertenties, maar het wil niet lukken. Of wil je gaan beginnen met adverteren binnen Facebook, maar weet je niet waar je moet starten? Dan is deze cursus iets voor jou.

Voorkennis 

Je hebt geen specifieke voorkennis nodig voor onze training Facebook adverteren voor beginners.

Doelgroep 

Je hebt een Facebook bedrijfspagina, bent bezig met het opzetten van advertenties, maar het wil niet lukken. Of wil je gaan beginnen met adverteren binnen Facebook, maar weet je niet waar je moet starten? Dan is onze training ‘Facebook adverteren voor beginners’ iets voor jou.

Resultaten  

Na onze training weet je meer over het aanmaken van een succesvolle advertentie met de juiste titel, tekst en afbeelding voor verschillende plaatsingen (feed, video, story), statistieken begrijpen ter verbetering voor toekomstige advertenties en het aanmaken van een geschikte doelgroep/budget. 

 

 

 

  • Het aanmaken van een succesvolle advertentie met de juiste titel, tekst en afbeelding voor verschillende plaatsingen (feed, video, story)
  • Kiezen van een geschikt budget
  • Het aanmaken van een geschikte doelgroep
  • Statistieken na afloop leren begrijpen, ter verbetering voor toekomstige advertenties 

Online leren

Net als bij onze klassikale trainingen heb je live contact met de docent. Niet voor niets noemen wij dit ‘Waar je ook Leert je bent in de Klas’.

Iedere cursist kan zelf bepalen van welke locatie zij de training wil volgen. Bij onze online leren trainingen heb je deze dezelfde mogelijkheden voor interactie als bij een training op locatie om je hand op te steken wanneer je een vraag hebt en je scherm te delen. Onze ervaren trainers zijn opgeleid in het verzorgen van online leren trainingen waarbij deelnemers de aandacht niet verliezen door voorafgaand een optimale balans te vinden tussen tijdsduur, inhoud en opzet. IT-Randsteden garandeert hetzelfde rendement als een klassikale training en voor al onze trainingen geld: Niet goed geld terug !!

Kosten

  • € 150,-

Let op: Voor deze training dien je al een Facebook bedrijfspagina te hebben.

Inclusief

  • Certificaat
  • Cursusmateriaal

Cursusduur

2 uur

Trainingslocaties

  • Online

Schrijf je in voor een training

Wij zorgen dat de productiviteit van de medewerkers wordt verhoogd. Effectiever, sneller en slimmer werken dat is het doel wat wij samen willen bereiken. Maatwerk of open rooster, bij ons op locatie of bij de klant, alles is bespreekbaar.

Meer weten? Praat met één van onze medewerkers om erachter te komen welke training(en) het beste bij jou als medewerker of bedrijf past.

[]
X
X