Facebook

Adverteren voor gevorderden 

Ben jij al bekend met Facebook advertising, maar lopen je tegen zaken en lukt het je niet de juiste campagnes in te zetten?

Voorkennis 

Om onze training ‘Facebook adverteren voor gemiddeld gevorderden’ te volgen moet  je om de basis van Facebook beheersen waaronder: Het aanmaken van een succesvolle advertentie met de juiste titel, tekst en afbeelding voor verschillende plaatsingen (feed, video, story), statistieken begrijpen en een geschikte doelgroep/budget aanmaken. Beschik je nog niet over deze kennis adviseren we je eerst de training Facebook adverteren voor beginners te volgen. 

Doelgroep 

Ben jij al bekend met Facebook advertising, maar lopen je tegen zaken en lukt het je niet de juiste campagnes in te zetten? Dan is onze training ‘Facebook adverteren voor gemiddeld gevorderden’ iets voor jou.

Resultaten  

Na onze training weet je meer over A/B testen, campagne settings, retargeting doelgroepen en conversie meting aan de hand van de Facebook pixel. 

   

   

   

  • A/B testen

  • Tips & trucs voor alle campagne settings

  • Retargeting doelgroepen aanmaken

  • Conversie meting aan de hand van de Facebook pixel

   Online leren

   Net als bij onze klassikale trainingen heb je live contact met de docent. Niet voor niets noemen wij dit ‘Waar je ook Leert je bent in de Klas’.

   Iedere cursist kan zelf bepalen van welke locatie zij de training wil volgen. Bij onze online leren trainingen heb je deze dezelfde mogelijkheden voor interactie als bij een training op locatie om je hand op te steken wanneer je een vraag hebt en je scherm te delen. Onze ervaren trainers zijn opgeleid in het verzorgen van online leren trainingen waarbij deelnemers de aandacht niet verliezen door voorafgaand een optimale balans te vinden tussen tijdsduur, inhoud en opzet. IT-Randsteden garandeert hetzelfde rendement als een klassikale training en voor al onze trainingen geld: Niet goed geld terug !!

   Kosten

   • € 150,-

   Let op: Voor deze training dien je al een Facebook bedrijfspagina te hebben.

   Inclusief

   • Certificaat
   • Cursusmateriaal

   Cursusduur

   2 uur

   Trainingslocaties

   • Online

   Schrijf je in voor een training

   Wij zorgen dat de productiviteit van de medewerkers wordt verhoogd. Effectiever, sneller en slimmer werken dat is het doel wat wij samen willen bereiken. Maatwerk of open rooster, bij ons op locatie of bij de klant, alles is bespreekbaar.

   Meer weten? Praat met één van onze medewerkers om erachter te komen welke training(en) het beste bij jou als medewerker of bedrijf past.

   []
   X
   X