IT professionals

70-483 PROGRAMMING IN C#

Microsoft MCSA Programming in C # 70-483-examen toont de beheersing van een kandidaat in de echte wereld van programmeren in C #.

Het MCSA Programming in C # 70-483-examen is ontworpen voor softwareontwikkelaars met ten minste een jaar ervaring in het programmeren van essentiële bedrijfslogica voor verschillende soorten toepassingen, hardware en softwareplatforms met C #.

 

AZ-203 DEVELOPING SOLUTIONS FOR MICROSOFT AZURE

De Developing Solutions for Microsoft Azure (exam AZ-203) training is geschikt voor wanneer je Microsoft Certified Azure Developer wilt worden.

Het uiteindelijke doel van deze training is dat je als Azure ontwikkelaar leert apps en services te ontwikkelen met behulp van Azure-tools en -technologieën. Deze training behandelt zaken als security, monitoring, troubleshooting en optimaliseren van je gebouwde oplossingen in een Azure omgeving. Andere onderwerpen die je tegenkomt in deze training zijn Application Design , patterns, storage tables en nog veel meer.

AZ-900 MICROSOFT AZURE FUNDAMENTALS

Deze cursus geeft je foundation level kennis op het gebied van cloud services en hoe deze services aangeboden worden door Microsoft Azure. De cursus kan gevolgd worden als een optionele eerste stap in het leren over cloud services en Microsoft Azure, voordat je verder gaat met andere Azure of Microsoft cloud services cursussen.

 

 

COMPTIA SECURITY+ SY0-501

Bereidt u voor op het CompTIA Security + SY0-501-certificeringsexamen met de CompTIA Security + SY0-501-cursus en het lab. Het lab simuleert real-world, hardware, software en opdrachtregelinterface-omgevingen en kan worden toegewezen aan elk tekstboek, cursus of training. CompTIA Security + cursus en lab leert u vaardigheden en kennis om risico’s te identificeren, deel te nemen aan risicobeperkende activiteiten, infrastructuur, informatie, operationele en applicatiebeveiliging te bieden. Deze certificering omvat de belangrijkste principes voor het beveiligen van een netwerk en het beheersen van risico’s.

MD-100 MICROSOFT WINDOWS 10

Deze cursus is om specialist te worden op het gebied van installatie, configuratie, beveiliging en onderhoud van Windows 10. Je gaat diep in op OS, apps en hardware. Je weet hoe je zorgt voor de beveiliging van het systeem en van de data. Met deze training zet je de eerste stap om Modern Desktop Administrator te worden.

MD-101 MICROSOFT MANAGING MODERN DESKTOPS

Het beheer van apparaten en systemen verschuift van alleen bedrijfsdesktops naar mobiele telefoons, tablets en persoonlijke desktops. Van jou als beheerder wordt verwacht dat je de software en services veilig en storingsvrij laat draaien.

Tijdens deze cursus ga je in op deze nieuwe ontwikkelingen. Jij zorgt ervoor dat applicaties op verschillende devices werken en dat de veiligheid blijft gegarandeerd.

MS-100 MICROSOFT 365 IDENTITY AND SERVICES

Deze cursus omvat drie centrale elementen van Microsoft 365-bedrijfsbeheer: Microsoft 365 tenant- en servicebeheer, Office 365-beheer en Microsoft 365 identiteitsbeheer.

Leer meer over Office 365 Management, inclusief de belangrijkste componenten van Office 365, hoe u uw organisatie naar Office 365 kunt verplaatsen, hoe u Office 365 kunt configureren en hoe u Office 365 ProPlus-implementaties kunt beheren.

Leer meer over Microsoft 365 Tenant en Service Management, inclusief het plannen, beheren en aanpassen van de Microsoft 365 Tenant en services van uw organisatie.

Leer meer over Microsoft 365 Identity Management, inclusief het beheren van gebruikersbeveiligingsgroepen en licenties voor cloud-identiteiten, en het plannen en implementeren van identiteitssynchronisatie, federatieve identiteiten en applicatie.

MS-101 MICROSOFT 365 MOBILITY AND SECURITY

Deze cursus omvat drie centrale elementen van Microsoft 365-bedrijfsbeheer: Microsoft 365 Beveiligingsbeheer, Microsoft 365 Compliance Management en Microsoft 365 Device Management. Lees meer over Microsoft 365 Security Management, inclusief hoe u uw beveiligingsstatistieken beheert schakel Azure AD Identity Protection in, hoe u uw Microsoft 365-beveiligingsservices configureert en gebruik Microsoft 365 Bedreigingsinformatie.

Lees meer over Microsoft 365 Compliance Management, inclusief dataretentie en preventie van gegevensverlies oplossingen in Microsoft 365, archivering en retentie in Microsoft 365, implementatie en beheer van gegevens governance en het beheer van zoekacties en onderzoeken.

Meer informatie over apparaatbeheer van Microsoft 365 – van het opzetten van Microsoft Intune tot het inschrijven van apparaten Intune, om de apparaten te bewaken, om te bepalen wat gebruikers kunnen doen vanaf de ingeschreven apparaten met behulp van voorwaardelijk toegangsbeleid.

MS-900 MICROSOFT 365 FUNDAMENTALS

Deze cursus is bedoeld voor kandidaten die fundamentele kennis over het gebruik van cloudservices in het algemeen en het SaaS-cloudmodel (Software as a Service) in het bijzonder. Deze cursus deelt ook kennis van de beschikbare opties en voordelen die worden behaald door het implementeren van Microsoft 365-cloudservices.

Na deze cursus kan men indien gewenst examen MS-900 doen. Wanneer je dit examen met succes afsluit, dan behaal je het Rol-eBased certificaat Microsoft 365 Certified Fundamentals.

Schrijf je in voor een training

Wij zorgen dat de productiviteit van de medewerkers wordt verhoogd. Effectiever, sneller en slimmer werken dat is het doel wat wij samen willen bereiken. Maatwerk of open rooster, bij ons op locatie of bij de klant, alles is bespreekbaar.

Meer weten? Praat met één van onze medewerkers om erachter te komen welke training(en) het beste bij jou als medewerker of bedrijf past.

[]
X
X