Samen maak je alles mooier! 

Minecraft wereld: Kiev, Ukraine januari 2022 één van de mooiste steden met een prachtig historisch centrum. Dit keer hebben de kinderen het voor het zeggen in de stad, samen mogen ze de stad een stukje mooier maken. Samen plannen bedenken en uitvoeren, hoe de stad een plek wordt waar je vrolijk over straat kunt lopen.

Deze schitterende Minecraft wereld is gebouwd door Jevhenii die in Kiev woont en laat het schitterende centrum van de stad zien. Maar we dagen alle kinderen uit om het centrum NOG mooier te maken door parken aan te leggen, bloemen te planten, speeltuinen te maken, de stad kleurrijker te maken etc.

En laten we Social Media overspoelen met beelden van een mooi en kleurrijk Kiev in plaats van de vernietigende beelden uit het nieuws. Laten wij eens tonen dat het ook anders kan.

Veel plezier….en doe het samen.

IT Randsteden Stap Budget
IT Randsteden Stap Budget

Ook interessant

IT-Randsteden heeft de juiste erkenning en is dus geregistreerd in het scholingsregister. Dit betekend voor jouw dat de training vergoed wordt door het STAP budget en je de training dus GRATIS kan volgen.

Hoe werkt het aanvragen van het STAP budget

Wil je in aanmerking komen voor onze gratis trainingen? Dit is hoe jij een training kunt aanvragen.

1. Kies een training en meld je aan!

Kies een training uit ons brede aanbod. Laat je gegevens achter op ons contactformulier en wij nemen contact met jou op.

2. Stuur de offerte in

Om in aanmerking te komen voor het STAP budget moet je de offerte indienen.

3. Doe mee met de online LIVE training

Wees aanwezig op de online LIVE training. Na elke live les ontvang je toegang tot het naslagwerk. Zo kun jij vlieguren maken!

4. Jouw arbeidspositie is versterkt!

Na afronding heb jij nieuwe vaardigheden en ontvang je een officieel certificaat. Jouw positie op de arbeidsmarkt is versterkt!

Mis het niet; ontvang op tijd meer informatie!

Wil je in aanmerking komen voor onze gratis trainingen? laat dan hier je gegevens achter. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Onze opleidingsadviseurs helpen je graag en vrijblijvend. Weet je al welke training je wilt gaan doen? ga dan direct naar het aanbod van trainingen.