Masterclass 3D Design voor 3d printen

met behulp van tinkercad

Over de basis van het 3D printen is veel te vinden op het internet. Als u maar zoekt… Maar wat als u al enige ervaring met 3D-printen heeft? Wat als u geen standaard voorbeelden wilt printen maar liever uw eigen ontwerpen wilt maken? Voor veel mensen is zelf starten moeilijker dan ze verwachten. Daarom deze masterclass in het ontwerpen van 3D modellen.

Tinkercad is van de makers van AutoCad. Het is een gebruiksvriendelijke app voor 3D-ontwerp, elektronica en codering. Het wordt gebruikt om te fantaseren en te ontwerpen. Al uw ontwerpen kunnen worden uitgeprint met de 3Dprinter.

Inhoud van de Masterclass

In de training krijgen de volgende onderwerpen de meeste aandacht.

In deze training maken we gebruik van Tinkercad, een gratis online 3D-design applicatie waar iedereen mee aan de slag kan.

Bouwen en ontwerpen met Tinkercad leert u het snelst door het te doen, net zoals bijvoorbeeld bij Minecraft. We starten bij de basis maar we gaan ook een stap in het ontwerpproces.

Resultaat

Aan het einde van de training heeft u diverse modellen gemaakt die u zelf kunt printen op een 3D-printer. U ontvangt bovendien een handige cheat sheet.

Kosten

€ 245,- *

Cursusduur

4 uur – 13:00 tot 17:00

Trainingslocaties

 • Amersfoort
 • Op locatie (groepstraining)

  Trainingdata

  • 10 februari 2020

   

  Wilt u de training met meerdere collega’s volgen? Neem contact met ons op.

  * Prijzen zijn excl. BTW

  KAN JE NIET KIEZEN?

  Kies dan voor onze training Digitale Didactiek! Deze trainingen weerspiegelen onze toewijding om samen met docenten het leren opnieuw te definiëren. Kern van onze missie is het creëren van inspirerende ervaringen die een levenslang leren beïnvloeden.

  Meer weten? Praat met één van onze medewerkers om erachter te komen welke training(en) het beste bij jou als medewerker of bedrijf past.

  []
  X
  X