Micro:bit training

Tijdens een kick off training van een halve dag introduceren wij je de Micro:bit. Gedurende deze training leer je hoe je de Micro:bit kunt programmeren, flashen, welke sensoren aanwezig zijn en helpen wij je hands-on op weg. Daarnaast prikkelen wij je fantasie met verschillende demonstraties en tonen wij je welke resources er voor jouw beschikbaar zijn.

Inhoud van de training

Deze training is bedoeld voor leraren die nog niet bekend zijn met Micro:bit. Vanaf de basis maak je kennis met de mogelijkheden die de Micro:bit in het onderwijs te bieden heeft.  Na deze training ben je in staat om Micro:bit te gebruiken in de les.

De Lesplannen

In opvolging van de Kick off training ontvang je 10 kant-en-klare lessen Met deze lessen helpen wij je op weg om nieuwe functies van de micro:bit te ontdekken. Uiteraard is dit slechts een basis en rekenen wij op de vindingrijkheid en creativiteit van de leerlingen (en leraren) om zo origineel mogelijk de challenge te volbrengen. Door het volgen van alle challenges ontdek je de vele mogelijke toepassingen. De lessen kunnen opgeslagen worden zodat ze ook voor gebruik in de nabije toekomst ingezet kunnen worden, de keuze is aan jou.

Voor wie is deze Micro:bit Challenge?

De Micro:bit challenge is geschikt voor zowel het primair als voortgezet onderwijs en kan gegeven worden aan leerlingen vanaf groep 7/8, maar ook voor het voortgezet onderwijs en beroepsonderwijs is de micro:bit een passende aanvulling op het huidige lesmateriaal. Door gebruik te maken van verschillende programmeer mogelijkheden kan er op ieder niveau les worden gegeven.

Heb ik programmeer ervaring nodig?

Nee, programmeerkennis is niet noodzakelijk maar interesse in technologie en motivatie om samen met leerlingen nieuwe kennis op te doen is wenselijk.

Inschrijven

Via het inschrijfformulier kan je je inschrijven om als docent mee te doen aan de Micro:bit training. De trainingen zijn gepland in Amersfoort. Wil je de training bij jou op locatie ? Vanaf 5 deelnemers kunnen wij de training ook op jouw locatie verzorgen. Neem contact met ons op voor de voorwaarden.

De kosten bedragen: € 450,- excl. btw.

Inbegrepen

  • 10 uitdagende lesplannen
  • 1 Class pack: 10 x Micro:bit, 10 x battery pack, 10 x USB kabel
  • training

Kosten

€ 450,- 

Cursusduur

14:00 – 17:00

Trainingslocaties

  • Amersfoort
  • Op locatie (groepstraining)

Trainingsdata

 Kijk bij inschrijven voor de actuele data

Training bij u op school ? of een demonstratie ? Neem contact met ons op.

* Prijzen zijn excl. BTW 

KAN JE NIET KIEZEN?

Kies dan voor onze training Digitale Didactiek! Deze trainingen weerspiegelen onze toewijding om samen met docenten het leren opnieuw te definiëren. Kern van onze missie is het creëren van inspirerende ervaringen die een levenslang leren beïnvloeden.

Meer weten? Praat met één van onze medewerkers om erachter te komen welke training(en) het beste bij jou als medewerker of bedrijf past.

[]
X
X