Gratis webinar

online samenwerken met microsoft Teams

 

In de afgelopen weken is werkend en onderwijzend Nederland natuurlijk van start gegaan met op Afstand samenwerken en op Afstand leren. Voor veel medewerkers is dit waarschijnlijk de eerste kennismaking met deze manier van samenwerken en om Microsoft Teams op deze manier in te zetten.

Wij hebben reeds veel onderwijsinstellingen en bedrijven geholpen de afgelopen weken om hiermee aan de slag te gaan.

 Graag bieden wij u een gratis webinar aan om de meer te leren over het inzetten van Microsoft Teams. Op afstand samenwerken, vergaderingen te volgen en organiseren enz.

 De gratis webinars staan gepland op:

 • Vrijdag 29 mei van 11:00-12:00
 • Vrijdag 5 juni van 11:00-12:00

Onderwijs 

Voor het onderwijs organiseren wij samen met Microsoft speciale webinars gericht op wensen van het onderwijs.

Dit betekent dat u naar behoefte voor uw organisatie gratis (het verzoek is om minimaal 5 medewerkers per training in te plannen) een trainingssessies van 1 uur kunt aanvragen. Dit doet u via dit formulier.

Inhoud

Tijdens deze gratis online training laten we de mogelijkheden zien van Microsoft Teams voor afstand werken binnen uw bedrijf. Via praktische voorbeelden laten wij u zien hoe u Teams kunt inrichten en inzetten voor uw dagelijkse werkzaamheden en hoe u de functionaliteit optimaal kunt benutten.

  Onderwerpen

  • Het aanmaken van Teams en de verschillende rollen binnen teams
  • De inrichting van Teams (wat kun je ermee?)
  • Het beheren en delen van bestanden
  • Samenwerken online
  • Agendabeheer en het houden van online vergaderingen
  • Online communicatie intern en extern
  • Hoe gebruik ik Teams in combinatie met andere programma’s
  • Tips & Tricks

  Tijdsduur webinar

  1 uur

  Meer informatie

  Wilt u meer informatie over deze webinar of heeft u specifieke vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van online samenwerken met Microsoft Teams binnen uw school of organisatie.

   

  Bedrijven

  Wilt u als bedrijf inschrijven, dan kunt u dat doen via de onderstaande link.

  KAN JE NIET KIEZEN?

  Kies dan voor onze training Digitale Didactiek! Deze trainingen weerspiegelen onze toewijding om samen met docenten het leren opnieuw te definiëren. Kern van onze missie is het creëren van inspirerende ervaringen die een levenslang leren beïnvloeden.

  Meer weten? Praat met één van onze medewerkers om erachter te komen welke training(en) het beste bij jou als medewerker of bedrijf past.

  []
  X
  X