Over IT Randsteden

IT Randsteden verzorgt al jaren een groot aantal trainingen voor zowel eindgebruikers, IT-professionals  en docenten.

Wij zorgen dat de productiviteit van de medewerkers wordt verhoogd. Effectiever, sneller en slimmer werken dat is het doel wat wij samen willen bereiken. Maatwerk of open rooster, bij ons op locatie of bij de klant, alles is bespreekbaar.

IT Randsteden maakt gebruik van de nieuwste technologieën en is gecertificeerd en erkend door Microsoft. Dit is belangrijk omdat hiermee is aangetoond en bevestigt dat wij de kwaliteit leveren die nodig is om succesvolle trainingen te verzorgen.

TEKEN VAN KWALITEIT

EN PROFESSIONALITEIT

IT-Randsteden is lid van de NRTO en heeft bij Springest een gemiddelde score van een 9,2! Het NRTO-keurmerk is in de opleidingenmarkt een teken van kwaliteit en professionaliteit. Het geeft consumenten en bedrijven zekerheid bij de keuze voor een opleidingsinstituut en trainingsbureau.

 

 

 

 

PRIVACY & ALGEMENE

VOORWAARDEN

Digitale kennisbron

Op alle mogelijke wijze bieden wij u de digitale kennis aan die nodig is in de 21ste eeuw.

Vooruit denken

Wij denken vooruit en laten u graag zien hoe de technologie u verder kan helpen.

Probleem oplossers

Cursisten verlaten ons lokaal als probleem oplossers en worden de helden op de werkvloer.

Customer Support

Met onze ondersteuning houden wij uw medewerkers productief en ontlasten de helpdesk voor andere dringende taken.

Onze trainers

IT Opleiders Cees-Jan van der Meer & Richard Meijer

Cees-Jan van der Meer (45) en Richard Meijer (40) zijn eigenaar van IT Randsteden. Zij bieden een range aan IT-trainingen voor IT-professionals en voor eindgebruikers. Dat zijn dus volwassenen. Jonge mensen die hun vaardigheden nog moeten opbouwen, ervaren werknemers die hun kennis moeten bijspijkeren of mensen die met het opvijzelen van hun IT-kennis hun kansen op het vinden van een baan willen vergroten.

Lees meer…

Onderwijsvernieuwer Peter Criellaard

Peter Criellaard (57) maakte 25 jaar geleden de overstap van het bedrijfsleven naar het onderwijs, ‘op het moment dat er mondjesmaat iets met ICT stond te gebeuren in het onderwijs’. Peter is voor Zadkine verantwoordelijk voor de externe betrekkingen en de vertaalslag naar interne en externe activiteiten in het kader van Veiligheid, Logistiek en ICT. Daarnaast adviseert hij het onderwijs en het bedrijfsleven in het nieuwe leren.

Lees meer…

Leerkracht Roy Schaaper

Roy Schaaper (40) is leerkracht in groep 7 en ICT-coördinator op oecumenische basisschool Visser ’t Hooft in Castricum. Hij is ongeveer 15 jaar werkzaam in het onderwijs en is al die tijd aan dezelfde school werkzaam geweest. Inmiddels maakt hij ook deel uit van het managementteam.

Lees meer…

Wim van Vliet, trainer en trainingsconsultant

Wim van Vliet (53) studeerde informatica en Engelse taal en letterkunde en gaf een jaar les aan een scholengemeenschap. Maar voor Wim bleek zijn toekomst niet in het onderwijs te liggen. Hij werkte jarenlang bij Microsoft waar hij verantwoordelijk was voor het kennisniveau van partnerrelaties van Microsoft.

Lees meer…

Publicaties

Samen met Microsoft en de Nationale Jongeren Raad heeft IT-Randsteden een groot aantal IT trainingen gegeven om de digitale vaardigheden en de 21 century Skills van jongeren te verbeteren. Andere deelnemers aan dit project waren: NJR, Jong FNV, Jong CNV, Team Sterk en Microsoft.

IT-Randsteden en Microsoft Nederland hebben samen met de Josef School in Weesp de Pilot School voor de toekomst uitgevoerd. Klik hieronder voor meer informatie over de persberichten:

Video’s

Meer weten? onze studieadviseurs helpen u graag met een vrijblijvend studieadvies