Routebeschrijving IT-Randsteden

Hoefseweg 1, 3821 AE Amersfoort

Vanuit Amsterdam op de A1…  …neemt u de afslag Amersfoort-Noord. aan het einde gaat u bij de verkeerslichten linksaf (rondweg noord, borden schothorst en de hoef). vervolg deze weg gedurende ongeveer twee kilometer, totdat u een spoorviaduct onderdoor gaat. vervolgens gaat u bij de eerstvolgende verkeerslichten rechtsaf (computerweg). dan slaat u na ca. 400 meter rechtsaf (monitorweg) en blijft u rechtdoor rijden totdat u een fietspad oversteekt. Daarna direct naar links en bel aan bij de slagboom.

Vanuit Apeldoorn op de A1…  …neemt u de afslag Amersfoort-Noord. Aan het einde gaat u bij de verkeerslichten linksaf, u gaat de snelweg over en aan het einde van die weg gaat u naar rechts (Rondweg Noord, borden Schothorst en De Hoef). Vervolg deze weg gedurende ongeveer twee kilometer, totdat u een spoorviaduct onderdoor gaat. Vervolgens gaat u bij de eerstvolgende verkeerslichten rechtsaf (Computerweg). Dan slaat u na ca. 400 meter rechtsaf (Monitorweg) en blijft u rechtdoor rijden totdat u een fietspad oversteekt. Daarna direct naar links en bel aan bij de slagboom.

Vanuit Utrecht op de A28…  …neemt u de afslag Amersfoort Centrum, Hoevelaken. U gaat linksaf de snelweg onder­door en sorteert bij de volgende verkeerslichten direct weer rechts voor (Outputweg, borden De Hoef en Schothorst). U rijdt ruim een kilometer parallel aan de snelweg en de weg gaat dan links naar beneden. Bij de derde verkeerslichten slaat u af naar links (Computerweg, bord De Hoef). Dan slaat u na ca. 400 meter rechtsaf (Monitorweg) en blijft u rechtdoor rijden totdat u een fietspad oversteekt. Daarna direct naar links en bel aan bij de slagboom.

Vanuit Zwolle op de A28…  …neemt u de afslag Amersfoort Centrum, Hoevelaken. U gaat bij de verkeerslichten rechtsaf en sorteert bij de volgende verkeerslichten direct weer links voor (Outputweg, borden De Hoef en Schothorst). U rijdt ruim een kilometer parallel aan de snelweg en de weg gaat dan links naar beneden. Bij de derde verkeerslichten slaat u af naar links (Computerweg, bord De Hoef). Dan slaat u na ca. 400 meter rechtsaf (Monitorweg) en blijft u rechtdoor rijden totdat u een fietspad oversteekt. Daarna direct naar links en bel aan bij de slagboom.

Met de trein  Stap uit op Station Amersfoort-Schothorst en neem de zuidelijke uitgang (is aan de bedrijventerrein-kant, niet waar het busstation zit). Loop het parkeerterrein af en ga naar links (belastingkantoor). Loop tussen twee kantoorgebouwen door, langs de slagbomen en volg de weg. Over parkeerterreinen lopend zien je een gebouw van 5 verdiepingen hoog met donkere platen bekleding op de voorzijde. Onderste verdieping is van rode baksteen. De ingang van het gebouw zit aan de rechterkant.

 

 

pand groot