Screenbeam

draadloos presenteren zoals je mag verwachten

De Actiontec Screenbeam biedt iedereen de mogelijkheid om draadloos te presenteren. Ongeacht of je nu met een VGA Beamer of het mooiste smartboard werkt. Binnen een paar seconden is uw computer (Windows, Apple, Chrome) verbonden en kunt u starten met uw presentatie/les. Dit alles zonder het bestaande WIFI netwerk te belasten.

Beschrijving

De Actiontec Screenbeam 960 is een wireless display receiver die draadloos laptops, tablets en Smartphones verbind met uw presentatiescherm of touchscreen. Het systeem werkt zeer eenvoudig en is geschikt voor Windows en Android apparaten. De Screenbeam 960 maakt gebruik van Wireless Display (WiDi) techniek. Het grote voordeel van WiDi is dat de Wifi verbinding van uw apparaat dus gewoon beschikbaar blijft voor internet toegang.

Screenbeam 960 is geschikt voor Windows 10, 8.1, macOS/iOS en natuurlijk Android.

Door de snelle overdracht is het ook mogelijk om de Screenbeam aan te sluiten op een touchscreen. Draadloos werken was nog nooit zo makkelijk. Geen kabels meer aansluiten en de beschikbaarheid over Full HD beeld, audio en touch bediening.

Classroom Commander 

Daarnaast kan de Screenbeam ook ingezet worden als Classroom commander (extra software vereist). De Classroom Commander werkt alleen met Windows 10 en biedt de leraar de mogelijkheid om de laptops van de leerlingen draadloos te projecteren op het klassikale scherm en om de laptops van de leerlingen te monitoren. Een demo vindt u hier terug.

IT Randsteden is de Screenbeam Expert en geautoriseerde reseller van de Screenbeam in de Benelux. Wij helpen u graag verder met de Screenbeam en kunnen u persoonlijk advies geven voor uw werkomgeving.

Technische details

 • Draadloze overdracht van beeld, geluid en touch signaal
 • Werkt via Intel Wireless Display (WiDi) dus geen configuratie nodig
 • Gebruik geen bandbreedte op uw netwerk, geen WiFi nodig
 • Breed inzetbaar zoals vergaderruimte, ziekenhuizen en klaslokalen
 • Geschikt voor Windows 10, 8.1, Apple en Android

  Kosten

  € 299,- excl. btw

  (€ 359,- incl. btw)

  Neem voor meer informatie of een gratis demonstratie bij u op locatie contact met ons op.

   

  Meer weten? Praat met één van onze medewerkers om erachter te komen welke training(en) het beste bij jou als medewerker of bedrijf past.

  KAN JE NIET KIEZEN?

  Kies dan voor onze training Digitale Didactiek! Deze trainingen weerspiegelen onze toewijding om samen met docenten het leren opnieuw te definiëren. Kern van onze missie is het creëren van inspirerende ervaringen die een levenslang leren beïnvloeden.