Webdesign 

Wil je een eigen website/webshop bouwen of heb je al een website maar wil je dat hij beter wordt gevonden in Google? Maar weet je niet precies hoe je dat moet doen? Dan helpen wij je graag met onze trainingen ‘Masterclass website bouwen voor beginners, Technische SEO voor beginners, WordPress webshop bouwen voor beginners en/of WordPress Masterclass‘. 

Online Marketing

Jouw bedrijf aanmelden in Google zodat je bedrijf zichtbaar is in Google Maps, koppelen van google analytics en inzichten in Web data, sitemap aanmelding bij Google Search Console, inzicht krijgen in de snelheid van je website en mogelijke verbeteringen. Of wil je professioneel leren adverteren en/of digitale nieuwsbrieven maken? Dan helpen wij je graag met onze trainingen ‘Google Tools, MailChimp, Facebook adverteren voor beginners en/of Facebook adverteren voor gevorderden

Schrijf je in voor een training

Wij zorgen dat de productiviteit van de medewerkers wordt verhoogd. Effectiever, sneller en slimmer werken dat is het doel wat wij samen willen bereiken. Maatwerk of open rooster, bij ons op locatie of bij de klant, alles is bespreekbaar.

Meer weten? Praat met één van onze medewerkers om erachter te komen welke training(en) het beste bij jou als medewerker of bedrijf past.

[]
X
X