3D Printen

3D Printen wordt steeds eenvoudiger en beter toepasbaar binnen het Onderwijs en het bedrijfsleven. Je kunt de fantasie niet meer alleen prikkelen maar nu ook tastbaar maken. Prototypes zelf ontwerpen, missende onderdelen zelf uitprinten. Door het gebruik van 3D Printers kan het wereldbeeld veranderen. Industrieën kunnen ontstaan en verdwijnen door de toepasbaarheid van deze technologie. Tijdens deze hands on training maken wij je wegwijs met de 3D Printer en de slicer software. Je ontvangt van ons een Flashforge Adventurer Printer die u mag houden na de training zodat u uw vaardigheden thuis verder kunt ontwikkelen.

Liever een snellere en grotere 3d printer? Kies dan voor onze training met de Flashforge Adventurer 5M Pro. De meerprijs van deze training is € 450,- 

3D Printen

Inclusief

De training 3d printen begint met een praktisch deel hoe de 3d printer werkt en hoe je de eerste modellen kunt printen. Daarnaast gaan we aan de slag met verschillende programma’s om zelf 3d modellen te kunnen maken. Tijdens de training gaan we ook de eerste 3d modellen printen. Uiteraard delen onze ervaren trainers tijdens de training graag praktische tips en tricks.

Voor wie

Voor iedereen die geïnteresseerd is om een start te maken met 3D printen.

Voorkennis

Je hebt geen specifieke voorkennis nodig voor onze 3D printen training. Interesse in 3D printen en motivatie om nieuwe kennis op te doen is wenselijk!

Groepstraining op uw locatie

Interesse in deze training voor meerdere deelnemers? Wij kunnen de training ook bij u verzorgen. Op een datum en tijdstip dat past in jullie planning. Neem contact met ons op voor de voorwaarde en prijs.

Optioneel

Optioneel kunt u kiezen voor de grotere Flashforge Adventurer 5M Pro. De meerprijs hiervoor bedraagt € 450,- en heeft afwijkende trainingsdata.

3D Printen

Inclusief

Programma

3D Printen

Inclusief

Data & Locaties

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Stap 1 van 2
Naam
Adres
Als u nog aanvullende vragen en/of opmerkingen heeft voor ons dan kunt u deze hier plaatsen.

De ervaringen

"De uitleg over de printer was erg duidelijk. Ook de vragen zijn naar tevredenheid beantwoord. Verder was de voorlichting van het 3d tekenen ook een goede opsteker. Kortom een complete cursus om direct aan de gang te kunnen."
3D Printen
"Leuke interactieve cursus voor de basis van het 3D printen. In de cursus wordt ook aandacht besteed aan andere vormen van 3D printen, met diverse voorbeelden hiervan. Beetje handigheid met de laptop is wel gewenst. Parkeren gaat perfect op de locatie."
3D Printen
"Leuke interactieve cursus waarin je leert je hoe een 3d printer werkt, omgaan met diverse instellingen en mogelijkheden maar je krijgt ook meer informatie over andere 3D print technieken. De printer zelf is ook erg compleet en je kan na de cursus direct aan de slag met printen."
3D Printen
"Goed uitleg gekregen over de 3d printer, te gebruiken filament en instellingen van de software (slicer) het heeft mij meer diepgang gegeven voor het 3d printen. de online cursus was prima te volgen via teams."
3D Printer
logo-microsoft-education-global