WordPress Gevorderd

WordPress Gevorderd is voor de eigenaren die nu echt resultaten willen behalen via de website. Deze training zal je de vaardigheden leren die je nodig hebt om meer bezoekers naar je website te trekken én deze uiteindelijk om te zetten naar klanten. Alles wat we behandelen in de training kan je vrijwel gelijk zelf toepassen en ondertussen kun je natuurlijk vragen stellen als je ergens tegenaan loopt.

WordPress gevorderd

Inclusief

De bouwstenen van een effectieve website/webshop staat, zoals tracking en het netjes in Google staan. Na deze 2-daagse weet je ook wat effectieve manieren zijn om bezoekers naar je website te trekken en hoe je van deze bezoekers klanten kan maken. Alles wat je leert tijdens onze training kan je vrijwel gelijk zelf toepassen.

  • Leer de gevorderden-vaardigheden die jij nodig hebt om een echte web bouwer te worden.
  • Potentie om je eigen business te startten en websites te bouwen voor jouw klanten.
  • Leer nog beter werken met de meest populaire website systeem WordPress.
  • Verbeterde positie op de arbeidsmarkt door de digitale kennis te ontwikkelen die niet iedereen heeft.
Voor wie

WordPress Gevorderd is voor website/webshop eigenaren die nu echt resultaten willen behalen via de website. Deze training zal je vaardigheden leren die je nodig hebt om meer bezoekers naar je website te trekken én deze uiteindelijk om te zetten naar klanten.

Voorkennis

Je hebt al een website gemaakt en je weet ook hoe je website werkt.  Een hele goede basis is natuurlijk onze training “Website bouwen voor beginners”.

WordPress Basis

Inclusief

Programma

Dag 1

Dag 2: Let’s continue

WordPress gevorderd

Inclusief

Data & Locaties

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Stap 1 van 2
Naam
Adres
Als u nog aanvullende vragen en/of opmerkingen heeft voor ons dan kunt u deze hier plaatsen.

De ervaringen

"Ik heb de website bouw training gedaan. Dankzij de training heb ik een volledige WordPress website kunnen bouwen. Er was ruim voldoende tijd om al mijn vragen te behandelen en persoonlijke aandacht! Ik ben erg trots op de overzichtelijke nette site die ik dankzij IT-Randsteden heb kunnen bouwen."
WordPress Basis
"Goed voorbereid met sterk trainingsmateriaal. Zeer bekwame docente met veel kennis."
WordPress Basis
"Alle vragen kunnen worden gesteld. Cursusmateriaal is een fijn naslagwerk als thuis aan de slag gaat. Docente heeft voor iedereen aandacht en is echt top!"
WordPress Basis
logo-microsoft-education-global