PowerPoint

In de training PowerPoint leer je een duidelijke, professionele presentatie op te bouwen. De verschillende functies die het uiterlijk van de presentatie snel en makkelijk verbeteren komen aan bod, maar ook de geavanceerdere mogelijkheden om de presentatie nog verder aan te kleden worden behandeld. Volg de training en zorg ervoor dat je verhaal duidelijker overkomt bij je publiek door een goede ondersteuning met PowerPoint.

PowerPoint

Inclusief

Tijdens onze PowerPoint training leer je professionele presentaties maken. De verschillende functies om het uiterlijk van je presentatie te verbeteren komen aan bod en het structureren en afwerken van diavoorstellingen wordt behandeld. Daarnaast leer je om de geavanceerde mogelijkheden te gebruiken om presentaties nog beter aan te kleden. Uiteraard delen onze ervaren trainers tijdens de training graag praktische tips en tricks.

Voor wie?

De doelgroep voor onze PowerPoint training zijn gebruikers van PowerPoint die duidelijke en professionele presentaties willen maken. Daarnaast leer je functies hoe het uiterlijk van je presentatie snel en makkelijk kan verbeteren.

Voorkennis

Je hebt geen specifieke voorkennis nodig voor deze training maar enige kennis van het gebruik van een computer is gewenst. Als je twijfelt aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

PowerPoint

Inclusief

Programma

Dia opmaak

Invoegen

Presentatie

Presentatie delen

PowerPoint

Inclusief

Data & Locaties

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Stap 1 van 2
Datum en locatie
Kies de gewenste trainingsdatum en locatie voor het volgen van uw training
Naam
Adres
Als u nog aanvullende vragen en/of opmerkingen heeft voor ons dan kunt u deze hier plaatsen.

De ervaringen

"Wat ideaal was, was dat je de training in je eigen tempo en op je eigen niveau kon voeren. Dus niet wachten op uitleg die je niet nodig had maar net zo veel tijd als je wilt voor de onderwerpen die voor jou het meest relevant zijn. Veel leuke en praktische tips van de docent doordat ze goed heeft doorgevraagd op waar ik de cursus voor wilde gebruiken."
PowerPoint
"Het niveau van de cursus was wederom van een hoog gehalte. Voor mij was dit de tweede cursus bij dit bedrijf De trainer was zeer goed op de hoogte van de materie. Al met al een kan ik IT Randsteden bij iedereen aanbevelen."
Excel Gevorderd
De Word Cursus was weer geweldig geregeld. Zeer goed programma met video instructies en Docent erbij om je alles duidelijk uit te leggen mocht je iets niet begrijpen. Lekker eten tussen door en goed gezelschap. Zeker voor herhaling vatbaar."
Word
"Duidelijke instructie en helder door de combinatie van de uitleg op het scherm ondersteunt door het cursusboek en vooral prettig door de directe ondersteuning van de trainer. Leerzame dag. Top"
Outlook
logo-microsoft-education-global