NETWERKLAAN 42, 3821 AG, AMERSFOORT

 

Vanuit Utrecht (A28)

Volg de A28 richting Amersfoort/Zwolle. Neem de afslag Amersfoort (8). Onderaan de afrit gaat u bij de verkeerslichten linksaf. Dit is de Hogeweg. Bij de volgende verkeerslichten gaat u direct rechts, dit is de Outputweg. Bij de derde verkeerslichten gaat u linksaf, dit is de Netwerklaan. Aan het eind van deze weg ziet u het kantoor van IT Randsteden aan uw rechterhand. Wij zijn gevestigd op de 2e verdieping.

Vanuit Zwolle (A28)

Volg de A28 richting Utrecht. Neem de afslag Amersfoort (8) (Let op: Niet Afslag 8a Amersfoort – Vathorst). Onderaan de afrit gaat u bij de verkeerslichten rechtsaf. Dit is de Hogeweg. Bij de eerstvolgende verkeerslichten gaat u linksaf, dit is de Outputweg. Bij de derde verkeerslichten gaat u linksaf, dit is de Netwerklaan. Aan het eind van deze weg ziet u het kantoor van IT Randsteden aan uw rechterhand. Wij zijn gevestigd op de 2e verdieping.

Vanuit Amsterdam (A1)

Volg de A1 richting Apeldoorn. Neem de afslag Amersfoort-Noord/De Hoef (13). Bij de verkeerslichten gaat u linksaf de Rondweg Oost op. Als u deze weg blijft volgen rijdt u onder een viaduct door. Na dit spoorviaduct gaat u bij de verkeerslichten rechtsaf de Netwerklaan in. Aan het eind van deze weg ziet u het kantoor van IT Randsteden aan uw rechterhand. Wij zijn gevestigd op de 2e verdieping.

 

 

 Vanuit Apeldoorn (A1)

Volg de A1 richting Amsterdam. Neem de afslag Amersfoort-Noord (13). Onderaan de afrit gaat u linksaf, richting Amersfoort – De Hoef. Bij de stoplichten gaat u rechtsaf richting ‘De Hoef’. Dit is de Rondweg-Oost. Blijf deze weg volgen. Bij de vierde verkeerslichten volgt u de borden ‘Station Schothorst’ en gaat u rechtsaf de Netwerklaan in. Doorrijden tot het eind van deze weg. Aan uw rechterhand ziet u het kantoor van IT Randsteden. Wij zijn gevestigd op de 2e verdieping.

Parkeren

Direct naast het kantoor van IT Randsteden bevindt zich een parkeerterrein. Bij aankomst kunt u via de bel toegang krijgen tot het parkeerterrein. Het is gratis parkeren. Wij zijn gevestigd op de 2e verdieping.

Openbaar vervoer

De vestiging van IT Randsteden bevindt zich direct naast het NS treinstation Amersfoort-Schothorst. Bij aankomst op het station neemt u de trap naar de uitgang en gaat u linksaf onder het spoor door. U bevindt zich nu aan de voorzijde van het station, bij de parkeerplaats. Schuin links voor u ziet u het kantoor van IT Randsteden liggen, op slechts 1 minuut loopafstand. Wij zijn gevestigd op de 2e verdieping.

Voor treinverbindingen vanuit Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Zwolle raadpleegt u www.ns.nl of www.9292ov.nl.

Meer informatie of een offerte aanvragen

Wil je informatie ontvangen of vrijblijvend een offerte aanvragen voor een maatwerktraining? Neem dan contact met ons op. Je kunt de opleidingsadviseurs van IT Randsteden bereiken op 033-4569853. Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan