Office Compleet Basis

Microsoft Office speelt een belangrijke rol in het dagelijkse leven. In iedere functie kom je wel in aanraking met 1 of meerdere programma’s. Het  verwerken van documenten, het in kaart brengen van berekeningen of het maken van een goede presentatie. Je ontkomt niet aan het gebruik van Microsoft Office. Met deze trainingen zorgen wij ervoor dat je op de hoogte bent van de basisvaardigheden van deze programma’s en daarmee effectief je werkzaamheden kunt uitvoeren.

 

Office compleet basis

Inclusief

Microsoft Office speelt een belangrijke rol in het dagelijkse leven. In iedere functie kom je wel in aanraking met 1 of meerdere programma’s. Het  verwerken van documenten, het in kaart brengen van berekeningen of het maken van een goede presentatie. Je ontkomt niet aan het gebruik van Microsoft Office.

Met deze training zorgen wij ervoor dat je op de hoogte bent van de basisvaardigheden van deze programma’s en daarmee effectief je werkzaamheden kunt uitvoeren. Er kan een keuze gemaakt worden uit 3 van de 4 beschikbare modules (Word, Excel, PowerPoint of Outlook) zodat de inhoud aangepast kan worden op de werkzaamheden. Je kan na afronding van deze training overweg met Microsoft Office voor dagelijkse werkzaamheden. 

Voor wie?

Deze training is bedoeld voor iedereen die met meerdere programma’s van Microsoft Office werkt of wil gaan werken en de juiste basisvaardigheden wil beheersen van de nieuwste Microsoft Office versie. Ook voor iedereen die zijn kennis wil opfrissen is dit een geschikte training.

Voorkennis

Je hebt geen specifieke voorkennis nodig voor de training Office compleet basis maar enige kennis van het gebruik van een computer is gewenst.  Twijfel je of deze training geschikt is voor je? Neem gerust even contact met ons op. We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

Vervolgtraining

Wil je na deze training een vervolgtraining volgen? Kijk dan eens naar de training: Office Compleet Gevorderd. We waarderen jou als trouwe cursist enorm. Daarom geven we je automatisch 5% korting op de factuur voor al onze trainingen als je je aanmeldt voor een volgende training.

Office compleet basis

Inclusief

Programma

Word Basis

Excel Basis

PowerPoint

Outlook

Office compleet basis

Inclusief

Data en locaties

Kies datum voor eerste trainingsdag

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Stap 1 van 2
Datum en locatie
Kies de gewenste trainingsdatum en locatie voor het volgen van uw training
Naam
Adres
Als u nog aanvullende vragen en/of opmerkingen heeft voor ons dan kunt u deze hier plaatsen.

De ervaringen

Het contact met jullie voor het inplannen van de cursus Excel voor onze medewerkers heb ik als zeer goed ervaren. Vriendelijk, meedenkend en een snelle reactie. Onze medewerkers hebben de gehele Excel cursus inclusief trainer als zeer top ervaren. Tot de volgende keer, dit wordt zeker bij jullie geboekt als er weer trainingen nodig zijn.
Excel Maatwerk
"De training heb ik als ontzettend leerzaam ervaren. Echt de basis om wat te kunnen starten in Excel. De training was heel gemoedelijk, de trainer nam alle tijd voor ons en kwam ook in de lucht om te vragen hoe het ging. Heel erg fijn. "
Excel Basis
"Zeer warm ontvangst. Voelde mij welkom om vragen te stellen en de training kon ik op eigen tempo volgen. Ingrid is een geweldige trainster. Ze heeft veel passie voor haar vak en dat voel je! Helemaal top!"
Excel
"Alle eventuele vragen werden beantwoord. Kundige docent, vriendelijk. Maakte enthousiast. Computer programma waar de zelf cursus mee werd gedaan was duidelijk. Goede lunch geregeld, locatie is goed te bereiken met het OV. Allemaal goede aspecten voor een een daagse cursus."
Excel Basis
logo-microsoft-education-global