“Leraren motiveren en activeren om technologie binnen de klas te gebruiken” Dit is in 1 zin waar we bij IT Randsteden voor staan. Binnen het klaslokaal is al veel technologie beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan Office365, Digiborden, laptops en tablets. Maar weet u eigenlijk wel wat er allemaal mogelijk is met bijvoorbeeld Office 365? Heeft u zelf al de tijd genomen om OneNote Class Notebook te ontdekken? Met korte 1-daagse trainingen maken wij u bekend met de mogelijkheden van al deze technologie en hoe u dit effectief kunt inzetten tijdens de lessen.

Daarnaast veranderd er veel op het gebied van digitale vaardigheden. Programmeren, 3D printen, Internet of things, om er maar een paar te noemen, nemen een vogelvlucht en zijn bijna onmisbaar binnen het onderwijs. Ook hiermee laten wij leraren kennis maken in onze trainingen. Wij laten u kennismaken met de voor u nieuwe technologie en zorgen ervoor dat u aan het einde van de dag naar huis gaat met een duidelijk overzicht van de mogelijkheden en een goed beeld van de toepasbaarheid bij u op school.

Hieronder ziet u een overzicht van de trainingen die wij op onze eigen locatie in amersfoort verzorgen. Daarnaast is het ook mogelijk om trainingen bij u op locatie te verzorgen, voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Alle trainingen zijn zowel bedoeld voor het basis als voortgezet onderwijs en alle trainingen zijn gevalideerd door Register Leraar.

Trainingen:

Eduscape in de klas

Microbit

Minecraft in de klas

Teams en OneNote in de klas

3D printen in de klas

Internet of Things

Workshops Office 365 in de school

Heeft u vragen over een van de trainingen of u bent op zoek naar een specifieke training? neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.

Zoekt u een training voor meerdere collega’s wij kunnen alle trainingen ook bij u op locatie verzorgen!!

Bel ons op 033-4569853 of email: info@it-randsteden.nl