Esports in het Onderwijs

Esports in het Onderwijs? Jazeker! Esports is veel meer dan alleen maar gamen en vindt zijn weg binnen het onderwijs. In deze 2 daagse training behandelen we alle onderdelen die met Esports te maken hebben.  

Esports in het Onderwijs

Inclusief

Esports in educatie? Jazeker! Esports is veel meer dan alleen maar gamen en vindt zijn weg binnen het onderwijs. In deze 2 daagse training behandelen we alle onderdelen die met Esports te maken hebben.  Wat is de toegevoegde waarde binnen het onderwijs? Wat heb ik nodig om Esports te faciliteren binnen de school? Maar ook gaan we dieper in op het belang van Esports en welke doelen leerlingen ermee kunnen behalen. We laten zien in welke vormen het binnen uw eigen school ingezet kan worden en uiteraard gaan we actief met Esports aan de slag, want Esports is iets wat je moet ervaren. 

Voor wie?

Deze training is bedoeld voor iedere leraar/school die kennis wil maken met Esports en een duidelijk beeld wil krijgen van hoe dit ingezet kan worden binnen de eigen school en wat hiervoor nodig is.

Voorkennis

Je hebt geen specifieke voorkennis nodig voor deze trainingen. Twijfel je of deze training geschikt is voor je? Neem gerust even contact met ons op. We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

Resultaten

  • Wat is de toegevoegde waarde van Esports binnen de school
  • Wat zijn belangrijke aandachtspunten om het succesvol te maken
  • Hoe start ik met Esports (wat heb ik nodig)
  • Hoe gebruik ik Minecraft Education binnen Esports
  • Welke vormen van Esports zijn er (welke games)
  • Hoe organiseer ik een competitie (of kan ik mee doen aan een competitie)

 

 

Esports in het Onderwijs

Inclusief

Programma

Dag 1

Dag 2

Esports in het Onderwijs

Inclusief

Data & Locaties

Neem contact met ons voor de beschikbare trainingsdata

De ervaringen

Het contact met jullie voor het inplannen van de cursus Excel voor onze medewerkers heb ik als zeer goed ervaren. Vriendelijk, meedenkend en een snelle reactie. Onze medewerkers hebben de gehele Excel cursus inclusief trainer als zeer top ervaren. Tot de volgende keer, dit wordt zeker bij jullie geboekt als er weer trainingen nodig zijn.
Excel Maatwerk
"De training heb ik als ontzettend leerzaam ervaren. Echt de basis om wat te kunnen starten in Excel. De training was heel gemoedelijk, de trainer nam alle tijd voor ons en kwam ook in de lucht om te vragen hoe het ging. Heel erg fijn. "
Excel Basis
"Zeer warm ontvangst. Voelde mij welkom om vragen te stellen en de training kon ik op eigen tempo volgen. Ingrid is een geweldige trainster. Ze heeft veel passie voor haar vak en dat voel je! Helemaal top!"
Excel
"Alle eventuele vragen werden beantwoord. Kundige docent, vriendelijk. Maakte enthousiast. Computer programma waar de zelf cursus mee werd gedaan was duidelijk. Goede lunch geregeld, locatie is goed te bereiken met het OV. Allemaal goede aspecten voor een een daagse cursus."
Excel Basis
logo-microsoft-education-global

Meer informatie