Micro:bit

Tijdens deze training leer je hoe je de micro:bit kunt programmeren, flashen, welke sensoren aanwezig zijn en helpen wij je hands-on op weg. Daarnaast prikkelen wij je fantasie met verschillende demonstraties en tonen wij je welke resources er voor jouw beschikbaar zijn.

Micro:bit

Inclusief

Deze training is bedoeld voor docenten die nog niet bekend zijn met de micro:bit. Vanaf de basis maak je kennis met de mogelijkheden die de micro:bit in het onderwijs te bieden heeft. De micro:bit is geschikt voor zowel het primair als voortgezet onderwijs en kan gegeven worden aan leerlingen vanaf groep 7/8. Voor het voortgezet onderwijs en beroepsonderwijs is de micro:bit een aanvulling op het lesmateriaal. Door gebruik te maken van verschillende programmeer mogelijkheden kan er op ieder niveau les worden gegeven.

Voorkennis

Je hebt geen specifieke voorkennis nodig voor onze micro:bit training. Twijfel je of deze training geschikt is voor je? Neem gerust even contact met ons op. We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

Inclusief

10 microbits en 7 kant-en-klare lessen.

Groepstraining op locatie

Interesse in deze training voor meerdere deelnemers? Wij kunnen de training ook bij jullie op locatie verzorgen. Op een datum en tijdstip dat past in jullie planning. Neem contact met ons op voor meer informatie en de voorwaarden.

Micro:bit

Inclusief

Programma

Micro:bit

Inclusief

Data & Locaties

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Stap 1 van 2
Datum en locatie
Kies de gewenste trainingsdatum en locatie voor het volgen van uw training
Naam
Adres
Als u nog aanvullende vragen en/of opmerkingen heeft voor ons dan kunt u deze hier plaatsen.

De ervaringen

"De Word Cursus was weer geweldig geregeld. Zeer goed programma met video instructies en Docent erbij om je alles duidelijk uit te leggen mocht je iets niet begrijpen. Lekker eten tussen door en goed gezelschap. Zeker voor herhaling vatbaar."
Word Basis
"Vriendelijke mensen, zeer duidelijk en behulpzaam indien nodig. Alles mooi op eigen tempo. Ik heb hier ondertussen meerdere trajecten gedaan, en elke keer weer is de sfeer en kwaliteit gewoon erg goed. Dit in combinatie met dat het goed bereikbaar is met het OV maakt het voor mij een echte aanrader "
Word Basis
"Vond het een hele fijne cursus, erg handig en makkelijk te begrijpen, nuttig voor vele banen en voor sollicitatie brieven te maken. je word goed begeleid erg fijne en aardige mensen"
Word Basis
"ik vond de cursus erg leuk om te doen, het word goed uitgelegd en je kan zelf je snelheid bepalen. als je iets niet snapt kan je het altijd vragen en leggen ze het uit."
Word Basis
logo-microsoft-education-global

Inschrijven