Minecraft en burgerschap

Deze interactieve training is speciaal ontworpen voor docenten, onderwijsassistenten (en ouders) die geïnteresseerd zijn in het integreren van Minecraft Education in hun dagelijkse lessen. Ons doel is om de basiskennis te bieden die nodig is om deze boeiende tool effectief te gebruiken.

Elke deelnemer ontvangt een uitgebreide map met diverse lessen voor Burgerschap en andere relevante onderwerpen voor zowel de onderbouw als de bovenbouw.

Tevens duiken we dieper in deze onderwerpen en delen we praktijkervaringen, tips en tricks om je te helpen het meeste uit Minecraft Education te halen.

Minecraft in de klas

Inclusief

Voorkennis 

Je hebt geen specifieke voorkennis nodig voor onze Minecraft training.

Doelgroep

Deze training is bedoeld voor docenten, onderwijsassistenten en ouders die in de klas aan de slag willen met Minecraft. Vanaf de basis maak je kennis met de mogelijkheden die Minecraft Education in het onderwijs te bieden heeft.

Resultaten 

In deze training maken wij je wegwijs in Minecraft Education. We brengen je op de hoogte van de technische details zoals hardware, licenties, software maar ook hands-on naar het gebruik in de klas. Wat moet ik als docenten weten van Minecraft? Hoe zorg ik dat ik als docent in controle blijf? Maar ook ontvang je een map met kant en klare lessen voor burgerschap en terugkerende onderwerpen in de onderbouw en bovenbouw. En laten we zien hoe die aangepast kunnen worden naar jou wensen. Uiteraard delen onze ervaren trainers tijdens de training graag praktische tips en tricks.

Groepstraining op locatie

Interesse in deze training voor meerdere deelnemers? Wij kunnen de training ook bij jullie op locatie verzorgen. Op een datum en tijdstip dat past in jullie planning. Neem contact met ons op voor meer informatie en de voorwaarden.

Minecraft in de klas

Inclusief

Programma

Algemene informatie

Technische details

Samenwerken met leerlingen

Minecraft in de klas

Inclusief

Data & Locaties

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Stap 1 van 2
Datum en locatie
Kies de gewenste trainingsdatum en locatie voor het volgen van uw training
Naam
Adres
Als u nog aanvullende vragen en/of opmerkingen heeft voor ons dan kunt u deze hier plaatsen.

De ervaringen

Het contact met jullie voor het inplannen van de cursus Excel voor onze medewerkers heb ik als zeer goed ervaren. Vriendelijk, meedenkend en een snelle reactie. Onze medewerkers hebben de gehele Excel cursus inclusief trainer als zeer top ervaren. Tot de volgende keer, dit wordt zeker bij jullie geboekt als er weer trainingen nodig zijn.
Excel Maatwerk
"De training heb ik als ontzettend leerzaam ervaren. Echt de basis om wat te kunnen starten in Excel. De training was heel gemoedelijk, de trainer nam alle tijd voor ons en kwam ook in de lucht om te vragen hoe het ging. Heel erg fijn. "
Excel Basis
"Zeer warm ontvangst. Voelde mij welkom om vragen te stellen en de training kon ik op eigen tempo volgen. Ingrid is een geweldige trainster. Ze heeft veel passie voor haar vak en dat voel je! Helemaal top!"
Excel
"Alle eventuele vragen werden beantwoord. Kundige docent, vriendelijk. Maakte enthousiast. Computer programma waar de zelf cursus mee werd gedaan was duidelijk. Goede lunch geregeld, locatie is goed te bereiken met het OV. Allemaal goede aspecten voor een een daagse cursus."
Excel Basis
logo-microsoft-education-global