Minecraft in de klas

Minecraft Education is vanaf nu beschikbaar op WINDOWS, CHROME en IOS maar wat kun je nu daadwerkelijk doen met Minecraft in het onderwijs en hoe werkt het? Door allerlei nieuwe ontwikkelingen is Minecraft Education een perfecte aanvulling voor het onderwijs geworden.

Minecraft in de klas

Inclusief

Voorkennis 

Je hebt geen specifieke voorkennis nodig voor onze Minecraft training.

Doelgroep

Deze training is bedoeld voor leraren die nog niet bekend zijn met Minecraft. Vanaf de basis maak je kennis met de mogelijkheden die Minecraft Education in het onderwijs te bieden heeft.

Groepstraining op uw School

Interesse in deze training voor meerdere leraren of op een studiedag? Wij kunnen de training ook bij u op school verzorgen en aanpassen aan jullie wensen. Op een datum en tijdstip dat past in jullie planning. Neem contact met ons op voor de voorwaarde en prijs.

Resultaten 

In deze training maken wij je wegwijs in Minecraft Education. We brengen je op de hoogte van de technische details zoals hardware, licenties, software maar ook hands-on naar het gebruik in de klas. Wat moet ik als leraar weten van Minecraft? Hoe zorg ik dat ik als leraar in controle blijf? Maar ook kijken we naar kant en klare lesvoorbeelden en hoe die aangepast kunnen worden naar jou wensen. Uiteraard delen onze ervaren trainers tijdens de training graag praktische tips en tricks.

Minecraft in de klas

Inclusief

Programma

Algemene informatie

Technische details

Samenwerken met leerlingen

Minecraft in de klas

Inclusief

Data & Locaties

Neem contact met ons voor de beschikbare trainingsdata. Interesse in deze training voor meerdere leraren of op een studiedag? Wij kunnen de training ook bij u op school verzorgen en aanpassen aan jullie wensen. Op een datum en tijdstip dat past in jullie planning. Neem contact met ons op voor de voorwaarde en prijs.

De ervaringen

Het contact met jullie voor het inplannen van de cursus Excel voor onze medewerkers heb ik als zeer goed ervaren. Vriendelijk, meedenkend en een snelle reactie. Onze medewerkers hebben de gehele Excel cursus inclusief trainer als zeer top ervaren. Tot de volgende keer, dit wordt zeker bij jullie geboekt als er weer trainingen nodig zijn.
Excel Maatwerk
"De training heb ik als ontzettend leerzaam ervaren. Echt de basis om wat te kunnen starten in Excel. De training was heel gemoedelijk, de trainer nam alle tijd voor ons en kwam ook in de lucht om te vragen hoe het ging. Heel erg fijn. "
Excel Basis
"Zeer warm ontvangst. Voelde mij welkom om vragen te stellen en de training kon ik op eigen tempo volgen. Ingrid is een geweldige trainster. Ze heeft veel passie voor haar vak en dat voel je! Helemaal top!"
Excel
"Alle eventuele vragen werden beantwoord. Kundige docent, vriendelijk. Maakte enthousiast. Computer programma waar de zelf cursus mee werd gedaan was duidelijk. Goede lunch geregeld, locatie is goed te bereiken met het OV. Allemaal goede aspecten voor een een daagse cursus."
Excel Basis
logo-microsoft-education-global