Microsoft Office trainingen

IT Randsteden is al jaren Learning Partner van Microsoft en heeft erg veel ervaring in het verzorgen van Office trainingen. Wij verzorgen de trainingen op twee manieren:

1) Zoekt u een training voor uzelf of voor een medewerker ? Daarvoor hebben we onze open rooster trainingen

2) Zoekt u een training bij u op locatie ? of een maatwerk training ? Daarvoor bieden wij Maatwerk / In company  trainingen

Microsoft Office 365 & Word

Microsoft Office 365

Waar en wanneer u het nodig heeft. U kunt overal werken, altijd en op elk apparaat. Door opslag in de cloud heeft u een centrale plaats voor het delen van informatie. Iedereen heeft altijd de nieuwste versie van een bestand. Teamleden kunnen samenwerken in eenzelfde OneNote-notitieblok. Wijzigingen worden in enkele seconden gesynchroniseerd.

Microsoft Word Basis

Gebruikt u Word alleen maar als een tekst verwerkingsprogramma en zijn de verschillende tabbladen voor u een raadsel of bent u naar een nieuwe versie van Microsoft Office. Probeert u met spaties tekst netjes onder elkaar te zetten en heeft u geen idee hoe u tab in kunt stellen om dit gemakkelijk te doen? Dan is de basis training Word geschikt voor u!

Microsoft Word Gevorderd

Ken je de belangrijkste functies van Microsoft Word, maar wil je er nog gemakkelijker en sneller mee werken? In de training Word Gevorderd behandelen we de geavanceerde functies van tekstverwerker Word. Ook Samenvoegen, Tabellen, Formulieren en Sjablonen zijn belangrijke onderdelen in deze training.

Microsoft Excel

Microsoft Excel Basis

Excel is een geweldig hulpmiddel. Niet alleen voor het maken van begrotingen, voorraadlijsten of afrekeningen, maar ook om cijfers in een handomdraai om te zetten in een grafiek. In de basistraining worden alle belangrijke vaardigheden behandeld om snel en efficient met de functies van Excel om te gaan.

Microsoft Excel gevorderd

Excel kan nog beter voor je werken als je je verdiept in de geavanceerdere mogelijkheden van bijvoorbeeld berekeningen, formules, tabellen en grafieken. Onder andere draaitabellen, logische functies, zoekfuncties voorwaardelijke opmaak en omgaan met gegevenslijsten zijn belangrijke onderdelen in deze gevorderden training.

Microsoft Excel Expert

De cursus Excel Expert is ontwikkeld voor gebruikers die optimaal willen gaan werken met Excel. Onder andere scenario’s en doelzoeken, rekenen met tijden en geavanceerde opties voor draaitabellen zijn belangrijke onderdelen in deze experttraining.

Excelleren in Excel

Heb je al ervaring met Excel maar zoek je een verdieping in een aantal onderdelen die vaak gebruik worden? Wil je beginnen met Macro’s en eindelijk tijd gaan besparen met draaitabellen ? Wij bieden de perfecte 1 daagse training aan voor iedereen die zich verder wil bekwamen in het gebruik van Excel.

Excel voor financials

Tijdens deze 2 daagse training wordt uitgebreid ingegaan op functies die van belang zijn voor (financiële) gebruikers van Excel. In de training Excel voor Financials komen onder andere het importeren van gegevens uit een database, het omzetten ervan in een tabel en het maken van een samenvatting… 

Excel voor de HRM professional

Tijdens deze 1 daagse training worden specifieke zaken behandeld voor het gebruik van Excel binnen de HRM afdeling. Welke mensen werken hier? Wie heeft welke opleiding gehad? Wie moet welke opleiding volgen voor zijn of haar functie? Waarschuwing krijgen bij het verlopen van licenties en opleidingen.

Microsoft Outlook & PowerPoint

Microsoft Outlook

De training is bedoeld voor iedereen die met Outlook werkt of gaat werken en er meer over willen weten. Outlook is het meest gebruikte agendabeheer en e-mail programma. Met Outlook kun je ook uitstekend een agenda bijhouden, taken plannen en je werkzaamheden efficiënt indelen.

Productiever met email

De training Productiever met Email is geschikt voor iedereen die gebruik maakt van Microsoft Outlook en graag wil leren hoe je beter met email om kunt gaan. Zorgen voor een lege opgeruimde mailbox aan het einde van de dag. Deze training is zeker ook interessant voor meerdere medewerkers van een bedrijf. 

Microsoft PowerPoint

In de training PowerPoint leer je een duidelijke, professionele presentatie op te bouwen. De verschillende functies die het uiterlijk van de presentatie snel en makkelijk verbeteren komen aan bod, maar ook de geavanceerdere mogelijkheden om de presentatie nog verder aan te kleden worden behandeld. 

Schrijf je in voor een training

Wij zorgen dat de productiviteit van de medewerkers wordt verhoogd. Effectiever, sneller en slimmer werken dat is het doel wat wij samen willen bereiken. Maatwerk of open rooster, bij ons op locatie of bij de klant, alles is bespreekbaar.

Meer weten? Praat met één van onze medewerkers om erachter te komen welke training(en) het beste bij jou als medewerker of bedrijf past.

[]
X
X