Excel Analyse en Draaitabellen

De training Excel Analyse en Draaitabellen is bedoeld voor de meer ervaren gebruikers die werken met heel veel gegevens waarbij het belangrijk is om het overzicht te houden. In deze training leer je gegevens analyseren en door te groeperen, sorteren, filteren.

Excel Analyse en draaitabellen

Inclusief

Deze Excel training is bedoeld voor de meer ervaren gebruikers die werken met heel veel gegevens waarbij het belangrijk is om het overzicht te houden. In deze training leer je gegevens analyseren en door te groeperen, sorteren, filteren en te werken met bereiken en tabellen. Hierna leer je om gegevens te interpreteren met behulp van draaitabellen.

Voor wie?

Deze training is geschikt voor gebruikers met redelijke ervaring in Excel die willen leren om verbindingen te maken met andere werkbladen en Excelbestanden. Je wilt leren om gegevens te analyseren door gebruik te maken van draaitabellen.

Voorkennis

Als voorkennis is het belangrijk dat je de basisvaardigheden van Excel beheerst zoals openen en opslaan van bestanden. Dat je gegevens kan selecteren, kunt kopiëren en eenvoudige optelsommetjes kan maken. Twijfel je of deze training aansluit bij je kennisniveau? Neem gerust even contact met ons op. We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

 

Excel Analyse en draaitabellen

Inclusief

Programma

Gegevens overzichtelijk maken

Bereik en Tabellen

Sorteren

Filteren

Subtotalen

Wizard tekst naar kolommen

Excel Analyse en draaitabellen

Inclusief

Data & Locaties

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Stap 1 van 2
Datum en locatie
Kies de gewenste trainingsdatum en locatie voor het volgen van uw training
Naam
Adres
Als u nog aanvullende vragen en/of opmerkingen heeft voor ons dan kunt u deze hier plaatsen.

De ervaringen

"Leerzame en leuke training! IT Randsteden en de docent hielpen ons erg goed. Zo konden we de training op eigen locatie volgen, werden laptops verzorgd en was het programma naar onze wensen. Ook waren we blij met de afwisseling van uitleg/maken van opdrachten."
Excel voor Financials
"De manier hoe er les gegeven is in de klas was erg fijn. Ik heb het de dag er na gelijk in de praktijk uitgevoerd en wat verbeter punten in me werk proces gedaan zodat ik nog efficiënter kan werken. "
Excel voor Financials
"Zeer leerzame training. Weer veel geleerd en super fijn dat het op locatie kon. Handig dat we de tijd hadden er ook op het werk mee te werken en een week later tijdens de volgende training onze vragen kwijt te kunnen. De docent had erg veel kennis en al onze vragen werden goed beantwoord. "
Excel voor Financials
"Zeer goede trainer, flexibel in de te behandelde onderwerpen door brede kennis, maakt ook tijd voor praktijk problemen. Dit heeft veel verbeterpunten opgeleverd en dus efficiëntie in mijn dagelijkse werk. Zeer tevreden over zowel opleider als docent!"
Excel voor Financials
logo-microsoft-education-global