Excel Basis

Versterk je Excelvaardigheden met onze professionele basistraining. Leer niet alleen de grondbeginselen, maar ontdek ook geavanceerde technieken voor efficiënt gegevensbeheer, visualisatie en analytische inzichten. Voltooi de training zelfverzekerd en benut de volledige capaciteit van Excel voor een verhoogde productiviteit in je professionele reis.

Excel Basis

Inclusief

Met Microsoft Excel kun je handige tabellen, rekenmodellen, grafieken en nog veel meer maken, zelfs als je nog nooit eerder hebt gewerkt met Excel. Tijdens de training Excel Basis leer je stap voor stap alle belangrijke basisfuncties, en dit is speciaal bedoeld voor mensen die nog niet zoveel ervaring hebben. Je ontdekt hoe je gegevens kunt invoeren en netjes ordenen, hoe je berekeningen kunt maken en zelfs hoe je handige grafieken kunt creëren. Ook leer je hoe je met behulp van handige formules in Microsoft Excel een gegevensmodel kunt opbouwen. Het mooie is dat we de inhoud en het tempo van de training helemaal afstemmen op wat jij prettig vindt en wat je wil leren. Op deze manier zorgen we ervoor dat je het maximale uit je training Excel Basis haalt. Dus of je nu nieuw bent met Excel of al wat hebt geoefend, deze training is er om jou op weg te helpen naar meer Excel-vaardigheden.

Voor wie?

Als je graag meer uit Microsoft Excel wil halen en het programma goed en handig wilt leren gebruiken, dan is de training Excel Basis echt iets voor jou. Het maakt niet uit of je al ervaring hebt of niet, deze training helpt je om het beste uit Excel te halen en efficiënt te werken.

Voorkennis

Kennis van Microsoft Excel is niet nodig. Enige ervaring met Microsoft Windows wel. Twijfel je tussen de Excel Basis en Excel Gevorderd training? Neem gerust even contact met ons op. We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

Vervolgtraining

Wil je na deze Excel Basis training een vervolgtraining volgen? Kijk dan eens naar de training: Excel Gevorderd, Excel draaitabellen, Excel formules en functies of Power BI Basis. We waarderen jou als trouwe cursist enorm. Daarom geven we je automatisch 5% korting op de factuur voor al onze trainingen als je je aanmeldt voor een volgende training.

Excel Basis

Inclusief

Programma

Werken met Excel

Rekenmodel opzetten

Opmaak

Tabellen

Grafieken

Afdrukken

Excel Basis

Inclusief

Data & Locaties

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Stap 1 van 2
Datum en locatie
Kies de gewenste trainingsdatum en locatie voor het volgen van uw training
Naam
Adres
Als u nog aanvullende vragen en/of opmerkingen heeft voor ons dan kunt u deze hier plaatsen.

De ervaringen

Het contact met jullie voor het inplannen van de cursus Excel voor onze medewerkers heb ik als zeer goed ervaren. Vriendelijk, meedenkend en een snelle reactie. Onze medewerkers hebben de gehele Excel cursus inclusief trainer als zeer top ervaren. Tot de volgende keer, dit wordt zeker bij jullie geboekt als er weer trainingen nodig zijn.
Excel Maatwerk
"De training heb ik als ontzettend leerzaam ervaren. Echt de basis om wat te kunnen starten in Excel. De training was heel gemoedelijk, de trainer nam alle tijd voor ons en kwam ook in de lucht om te vragen hoe het ging. Heel erg fijn. "
Excel Basis
"Zeer warm ontvangst. Voelde mij welkom om vragen te stellen en de training kon ik op eigen tempo volgen. Ingrid is een geweldige trainster. Ze heeft veel passie voor haar vak en dat voel je! Helemaal top!"
Excel
"Alle eventuele vragen werden beantwoord. Kundige docent, vriendelijk. Maakte enthousiast. Computer programma waar de zelf cursus mee werd gedaan was duidelijk. Goede lunch geregeld, locatie is goed te bereiken met het OV. Allemaal goede aspecten voor een een daagse cursus."
Excel Basis
logo-microsoft-education-global