Excel Compleet

De Excel Compleet training is voor iedere gebruiker van Excel die meer wilt weten over de basisvaardigheden maar vervolgens meer de diepte in wil om de meer complexere en geavanceerde onderwerpen vaardig te zijn.

Excel compleet

Inclusief

Voorkennis 

Je hebt geen specifieke voorkennis nodig voor de Excel Compleet training. 

 

Doelgroep 

Deze trainingen zijn voor iedereen die zijn digitale en computervaardigheden wil verbeteren. 

 

Resultaten 

De deelnemer kan na afronding van deze Excel training zowel alle basisvaardigheden als meer gevorderde vaardigheden die gevraagd worden voor functies als office medewerker of secretaresse. Denk hierbij aan het verwerken van data in meerdere werkbladen, informatie inzichtelijk maken met draaitabellen. Analyses toepassen binnen Excel documenten.

Excel Gevorderd

Inclusief

Programma

Excel compleet

Excel compleet

Inclusief

Data en locaties

Kies de startdatum voor eerste trainingsdag.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Stap 1 van 2
Datum en locatie
Kies de gewenste trainingsdatum en locatie voor het volgen van uw training
Naam
Adres
Als u nog aanvullende vragen en/of opmerkingen heeft voor ons dan kunt u deze hier plaatsen.

De ervaringen

Het contact met jullie voor het inplannen van de cursus Excel voor onze medewerkers heb ik als zeer goed ervaren. Vriendelijk, meedenkend en een snelle reactie. Onze medewerkers hebben de gehele Excel cursus inclusief trainer als zeer top ervaren. Tot de volgende keer, dit wordt zeker bij jullie geboekt als er weer trainingen nodig zijn.
Excel Maatwerk
Training voldeed aan de verwachtingen. Docent was enthousiast en gedreven. Wist niet goed wat mijn instap niveau was, samen kijkend naar de inhoud van de basis training en de ervaring. Al snel geconcludeerd dat ik moest instappen op de gevorderde training. Fijn dat men hier flexibel mee om kan gaan. Lesmateriaal in orde met duidelijke uitleg en makkelijk op eigen tempo door de stof. Ben op locatie geweest, maar achteraf gezien had dit prima ook online gekund.
Excel Gevorderd
Zeer warm ontvangst. Voelde mij welkom om vragen te stellen en de training kon ik op eigen tempo volgen. Ingrid is een geweldige trainster. Ze heeft veel passie voor haar vak en dat voel je! Helemaal top!
Excel
Het niveau van de cursus was wederom van een hoog gehalte. Voor mij was dit de tweede cursus bij dit bedrijf De trainer was zeer goed op de hoogte van de materie. Al met al een kan ik IT Randsteden bij iedereen aanbevelen.
Excel Gevorderd
logo-microsoft-education-global