Excel Power BI Basis

Excel power bi basis

Inclusief

Onze introductie training Microsoft Power BI is een hands on cursus die je op weg helpt om het meeste uit dit krachtige hulpmiddel te halen. Je leert hoe je gegevens kunt verzamelen en importeren, hoe je deze kunt visualiseren in verschillende grafieken en kaarten, en hoe je deze gegevens kunt delen met andere gebruikers in jouw organisatie. De training is gericht op praktische toepassing en je krijgt veel ruimte om zelf aan de slag te gaan met de software. Zo kun je het geleerde direct in de praktijk toepassen en ga je met een goed begrip van Microsoft Power BI de training verlaten. Als je klaar bent met de training, ben je in staat om het maximale uit de software te halen en professionele rapportages te maken voor jouw bedrijf of organisatie.

Voor wie

De training Microsoft Power BI is voor iedereen die meer wil weten over hoe hij of zij gegevens kan verzamelen, visualiseren en delen met andere gebruikers in een organisatie. De training is geschikt voor zowel beginners als gevorderden en biedt veel ruimte om zelf aan de slag te gaan met de software. Of je nu een marketeer, financieel medewerker, data-analist of iemand bent die gewoon geïnteresseerd is in het verkrijgen van inzicht in gegevens, de training Microsoft Power BI is een uitstekende keuze om jouw kennis en vaardigheden te vergroten.

Voorkennis

Voor de training Microsoft Power BI is het niet nodig om al ervaring te hebben met data-analyse of -visualisatie. Wel is het aan te raden om al enige kennis te hebben van Excel. Als je twijfelt of deze training geschikt is voor je. Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

 

Excel power bi basis

Inclusief

Programma

Excel power bi basis

Inclusief

Data & Locaties

De ervaringen

Het contact met jullie voor het inplannen van de cursus Excel voor onze medewerkers heb ik als zeer goed ervaren. Vriendelijk, meedenkend en een snelle reactie. Onze medewerkers hebben de gehele Excel cursus inclusief trainer als zeer top ervaren. Tot de volgende keer, dit wordt zeker bij jullie geboekt als er weer trainingen nodig zijn.
Excel Maatwerk
Training voldeed aan de verwachtingen. Docent was enthousiast en gedreven. Wist niet goed wat mijn instap niveau was, samen kijkend naar de inhoud van de basis training en de ervaring. Al snel geconcludeerd dat ik moest instappen op de gevorderde training. Fijn dat men hier flexibel mee om kan gaan. Lesmateriaal in orde met duidelijke uitleg en makkelijk op eigen tempo door de stof. Ben op locatie geweest, maar achteraf gezien had dit prima ook online gekund.
Excel Gevorderd
Zeer warm ontvangst. Voelde mij welkom om vragen te stellen en de training kon ik op eigen tempo volgen. Ingrid is een geweldige trainster. Ze heeft veel passie voor haar vak en dat voel je! Helemaal top!
Excel
Het niveau van de cursus was wederom van een hoog gehalte. Voor mij was dit de tweede cursus bij dit bedrijf De trainer was zeer goed op de hoogte van de materie. Al met al een kan ik IT Randsteden bij iedereen aanbevelen.
Excel Gevorderd
logo-microsoft-education-global

Inschrijven