Excel voor Financials

Excel voor Financials is de training voor (financiële) gebruikers die alles willen leren over het verzamelen van gegevens. Het verwerken ervan tot bruikbare informatie, het visualiseren van die informatie en het automatiseren van veel gebruikte handelingen door middel van macro’s.

Excel voor Financials

Inclusief

In de training Excel voor Financials wordt uitgebreid ingegaan op functies die van belang zijn voor (financiële) gebruikers van Excel. Aan bod komen het importeren van gegevens uit een database, het omzetten ervan in een tabel en het maken van een samenvatting van die gegevens met een of meer draaitabellen. Financiële functies worden gebuikt voor het generen van de gewenste informatie. Er wordt gewerkt met gegevensmodellen voor het doen van voorspellingen en het werken met voorwaardelijke opmaak en grafieken voor een aantrekkelijke presentatie. Deze training geeft u de antwoorden om uw werk efficiënter uit te kunnen voeren.

Voor wie?

Gebruikers die in hun dagelijkse praktijk veel met Excel te maken hebben en willen kennismaken met de vele (financiële) mogelijkheden ervan.

Voorkennis

Voor deze training is een basiskennis van Microsoft Excel vereist. Twijfel je of deze training aansluit bij je kennisniveau? Neem gerust even contact met ons op. We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

Excel voor Financials

Inclusief

Programma

Werken met Excel

Rekenmodel opzetten

Opmaak

Tabellen

Grafieken

Afdrukken

Excel voor Financials

Inclusief

Data & Locaties

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Stap 1 van 2
Datum en locatie
Kies de gewenste trainingsdatum en locatie voor het volgen van uw training
Naam
Adres
Als u nog aanvullende vragen en/of opmerkingen heeft voor ons dan kunt u deze hier plaatsen.

De ervaringen

"Leerzame en leuke training! IT Randsteden en de docent hielpen ons erg goed. Zo konden we de training op eigen locatie volgen, werden laptops verzorgd en was het programma naar onze wensen. Ook waren we blij met de afwisseling van uitleg/maken van opdrachten."
Excel voor Financials
"De manier hoe er les gegeven is in de klas was erg fijn. Ik heb het de dag er na gelijk in de praktijk uitgevoerd en wat verbeter punten in me werk proces gedaan zodat ik nog efficiënter kan werken. "
Excel voor Financials
"Zeer leerzame training. Weer veel geleerd en super fijn dat het op locatie kon. Handig dat we de tijd hadden er ook op het werk mee te werken en een week later tijdens de volgende training onze vragen kwijt te kunnen. De docent had erg veel kennis en al onze vragen werden goed beantwoord. "
Excel voor Financials
"Zeer goede trainer, flexibel in de te behandelde onderwerpen door brede kennis, maakt ook tijd voor praktijk problemen. Dit heeft veel verbeterpunten opgeleverd en dus efficiëntie in mijn dagelijkse werk. Zeer tevreden over zowel opleider als docent!"
Excel voor Financials
logo-microsoft-education-global