Excel voor HRM

Tijdens deze 1 daagse training worden specifieke zaken behandeld voor het gebruik van Excel binnen de HRM afdeling. Zoals analyses en rapportages maken in Excel.

Excel voor HRM

Inclusief

Tijdens deze 1 daagse training worden specifieke zaken behandeld voor het gebruik van Excel binnen de HRM afdeling. Zoals analyses en rapportages maken in Excel. Welke mensen werken hier? Wie heeft welke opleiding gehad? Wie moet welke opleiding volgen voor zijn of haar functie? Hoeveel mensen zijn er beschikbaar? Hoeveel uur werk is er? Hoe zit het kosten baten plaatje in elkaar? Met deze training voor de HRM professional leert u informatie beheren, analyseren, berekenen en rapporteren.

Voor wie?

Het geven van advies is binnen de functie van HR-professional bij veel organisaties erg belangrijk. Om die reden is een goede kennis van de diverse analyse- en rapportagemogelijkheden binnen Excel van belang. Door zaken te analyseren en overzichtelijk te kunnen weergeven is het eenvoudiger om tot een goed en bruikbaar advies voor het management te komen.

Voorkennis

Om onze training Excel voor HRM te volgen moet je de basisfuncties van Excel beheersen waaronder: invoeren, eenvoudige berekeningen maken en delen van werkbladen afdrukken. Beschik je nog niet over deze kennis adviseren we je eerst de Excel basistraining te volgen. Neem gerust even contact met ons op. We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

Excel voor HRM

Inclusief

Programma

Informatie opzoeken, gegevens combineren en beheren

Berekeningen en analyses

Rapporteren

Divers

Excel voor HRM

Inclusief

Data & Locaties

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Stap 1 van 2
Datum en locatie
Kies de gewenste trainingsdatum en locatie voor het volgen van uw training
Naam
Adres
Als u nog aanvullende vragen en/of opmerkingen heeft voor ons dan kunt u deze hier plaatsen.

De ervaringen

Het contact met jullie voor het inplannen van de cursus Excel voor onze medewerkers heb ik als zeer goed ervaren. Vriendelijk, meedenkend en een snelle reactie. Onze medewerkers hebben de gehele Excel cursus inclusief trainer als zeer top ervaren. Tot de volgende keer, dit wordt zeker bij jullie geboekt als er weer trainingen nodig zijn.
Excel Maatwerk
"IT Randsteden was zeer kundig in het informatie verschaffen vooraf aan de online training. Je werd persoonlijk gebeld & gemaild. Trainer Ingrid was zeer kundig, mooi programma opgesteld voor zowel Excel gevorderden & Excel HRM. Digitale ondersteuning was zeer kundig via Zoom. Er werd ingegaan op persoonlijke vragen. Chapeau, bedankt voor de organisatie. "
Excel Gevorderd & HRM
"Er werd goed ingespeeld op onze behoeften, eigen voorbeelden gebruikt en duidelijk uitleg op rustig tempo. De trainer haakte in op situaties die voor ons van toepassing waren en gaf ruimte voor uitwijken"
Excel Gevorderd
"Alle eventuele vragen werden beantwoord. Kundige docent, vriendelijk. Maakte enthousiast. Computer programma waar de zelf cursus mee werd gedaan was duidelijk. Goede lunch geregeld, locatie is goed te bereiken met het OV. Allemaal goede aspecten voor een een daagse cursus."
Excel Basis
logo-microsoft-education-global