Word Gevorderd

In de training Word Gevorderd behandelen we de geavanceerde functies van tekstverwerker Word. Ook samenvoegen, Tabellen, Formulieren en Sjablonen zijn belangrijke onderdelen in deze training. Uiteraard delen onze ervaren trainers tijdens de training graag praktische tips en tricks.

Word Gevorderd

Inclusief

Microsoft Word is het meest gebruikte tekstverwerkingsprogramma. Tijdens onze training Word gevorderd leer je onder andere samenvoegen, tabellen, formulieren, sjablonen en de geavanceerde functies. Uiteraard delen onze ervaren trainers tijdens de training graag praktische tips en tricks.

Voor wie?

De doelgroep voor onze Word gevorderd training zijn gebruikers van het tekstverwerkingsprogramma, die de geavanceerde mogelijkheden van Word willen leren kennen.

Voorkennis

Je hebt een goede kennis van Word Basis nodig voor deze training. Twijfel je tussen de Word Basis en Word Gevorderd training? Neem gerust even contact met ons op. We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

Word Gevorderd

Inclusief

Programma

Pagina opmaak

Tabellen en afbeeldingen

Grote documenten

Sjablonen en bouwstenen

afdruk samenvoegen

Word Gevorderd

Inclusief

Data & Locaties

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Stap 1 van 2
Datum en locatie
Kies de gewenste trainingsdatum en locatie voor het volgen van uw training
Naam
Adres
Als u nog aanvullende vragen en/of opmerkingen heeft voor ons dan kunt u deze hier plaatsen.

De ervaringen

"Zeer prettige cursus die je goed in je Eigen tempo kan volgen. Aardige mensen die ook oog hebben voor wat nog meer voor jouw nuttig kan zijn, en vragen meteen voor je beantwoorden. Ik heb hier ook de cusus Excel gedaan,als combinatie echt top!"
Word Gevorderd
"Begin van het jaar goed begonnen met een cursus Word voor gevorderden. Voor mijn werk heb ik al veel met het programma gewerkt, en tijdens mijn studie de basis geleerd. Echter bleken er nog veel functies te bestaan die ik niet kende. In deze cursus zatten veel nieuwe, handige truc's, zeker de moeite waard om een dagje in te investeren!"
Word Gevorderd
"Vond het een hele fijne cursus, erg handig en makkelijk te begrijpen, nuttig voor vele banen en voor sollicitatie brieven te maken. je word goed begeleid erg fijne en aardige mensen"
Word Basis
"De Word Cursus was weer geweldig geregeld. Zeer goed programma met video instructies en Docent erbij om je alles duidelijk uit te leggen mocht je iets niet begrijpen. Lekker eten tussen door en goed gezelschap. Zeker voor herhaling vatbaar."
Word
logo-microsoft-education-global