Word Basis

Je leert tijdens onze Word basis training de basisvaardigheden van het programma te gebruiken. Je kunt een document op een professionele manier opmaken door gebruik te maken van de vele mogelijkheden die Word te bieden heeft. Uiteraard delen onze ervaren trainers tijdens de training graag praktische tips en tricks.

Word Basis

Inclusief

Microsoft Word is het meest gebruikte tekstverwerkingsprogramma. Het is in de basis een programma die vele opties biedt voor het opmaken van teksten, invoegen van afbeeldingen, tabellen en grafieken. Je kunt Word gebruiken voor het maken van eenvoudige folders, nieuwsbrieven en brochures maar ook voor het schrijven van (sollicitatie)brieven of het verzorgen van mailingen. Het is met andere woorden veel meer dan een “eenvoudig kladblok”… Ontdek wat er allemaal mogelijk is om je document eenvoudig een professionele uitstraling te geven. 

Voor wie?

Deze Word basistraining is een goede start voor de beginnende Word-gebruiker. Maar ook voor de meer ervaren gebruikers is dit een waardevolle aanvulling op je kennis die je je vaak eigen hebt gemaakt. 

Voorkennis

Je hebt geen specifieke voorkennis nodig voor deze training maar enige kennis van het gebruik van een computer is gewenst. Twijfel je tussen de Word Basis en Word Gevorderd training? Neem gerust even contact met ons op. We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

Vervolgtraining

Wil je na deze Word Basis training een vervolgtraining volgen? Kijk dan eens naar de training: Word Gevorderd. We waarderen jou als trouwe cursist enorm. Daarom geven we je automatisch 5% korting op de factuur voor al onze trainingen als je je aanmeldt voor een volgende training.

Word Basis

Inclusief

Programma

Werken met Word

Opmaak

Invoegen

Pagina opmaak

Afdrukken

Word Basis

Inclusief

Data & Locaties

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Stap 1 van 2
Datum en locatie
Kies de gewenste trainingsdatum en locatie voor het volgen van uw training
Naam
Adres
Als u nog aanvullende vragen en/of opmerkingen heeft voor ons dan kunt u deze hier plaatsen.

De ervaringen

"De Word Cursus was weer geweldig geregeld. Zeer goed programma met video instructies en Docent erbij om je alles duidelijk uit te leggen mocht je iets niet begrijpen. Lekker eten tussen door en goed gezelschap. Zeker voor herhaling vatbaar."
Word Basis
"Vriendelijke mensen, zeer duidelijk en behulpzaam indien nodig. Alles mooi op eigen tempo. Ik heb hier ondertussen meerdere trajecten gedaan, en elke keer weer is de sfeer en kwaliteit gewoon erg goed. Dit in combinatie met dat het goed bereikbaar is met het OV maakt het voor mij een echte aanrader "
Word Basis
"Vond het een hele fijne cursus, erg handig en makkelijk te begrijpen, nuttig voor vele banen en voor sollicitatie brieven te maken. je word goed begeleid erg fijne en aardige mensen"
Word Basis
"ik vond de cursus erg leuk om te doen, het word goed uitgelegd en je kan zelf je snelheid bepalen. als je iets niet snapt kan je het altijd vragen en leggen ze het uit."
Word Basis
logo-microsoft-education-global