Excel Gevorderd

Met Microsoft Excel kun je nuttige tabellen, rekenmodellen, grafieken en nog veel meer creëren. Tijdens de training Excel Gevorderd gaan we een stap verder dan de basisfuncties, zodat je straks bepaalde taken nog handiger en sneller kunt uitvoeren. Je leert geavanceerde berekeningen maken met ingewikkelde formules en functies, werken met databases, draaitabellen en meer.

Excel Gevorderd

Inclusief

Met Microsoft Excel kun je nuttige tabellen, rekenmodellen, grafieken en nog veel meer creëren. Tijdens de training Excel Gevorderd gaan we een stap verder dan de basisfuncties, zodat je straks bepaalde taken nog handiger en sneller kunt uitvoeren. Je leert geavanceerde berekeningen maken met ingewikkelde formules en functies, werken met databases, draaitabellen en meer. Of je nu meer ervaring hebt met Excel of nog niet, deze training is er om je te helpen je Excel-vaardigheden te verbeteren.

Voor wie

Deze training Excel Gevorderd is uitermate geschikt voor iedereen die al bekend is met de basismogelijkheden van Microsoft Excel en zich de uitgebreide mogelijkheden eigen wil maken.

Voorkennis

Om aan deze training deel te nemen, is het belangrijk dat je vertrouwd bent met de basisfuncties van Excel. Als je nog niet bekend bent met Microsoft Excel, is het een goed idee om eerst de Excel Basis training te volgen. Als je twijfelt tussen de Excel Basis of Gevorderd trainingen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

Vervolgtrainingen

Wil je na deze Excel Gevorderd training een vervolgtraining volgen? Kijk dan eens naar de training:  Excel Analyse en Draaitabellen, Excel Formules en Berekeningen of Excel HRM. We waarderen jou als trouwe cursist enorm. Daarom geven we je automatisch 5% korting op de factuur voor al onze trainingen als je je aanmeldt voor een volgende training.

Excel Gevorderd

Inclusief

Programma

Functie

Valideren en beveiligen

(Draai)tabellen / grafieken

Macro's

Wat-als-analyse

Excel Gevorderd

Inclusief

Data & Locaties

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Stap 1 van 2
Welk niveau
Datum en locatie
Kies de gewenste trainingsdatum en locatie voor het volgen van uw training
Naam
Adres
Als u nog aanvullende vragen en/of opmerkingen heeft voor ons dan kunt u deze hier plaatsen.
]

De ervaringen

Het contact met jullie voor het inplannen van de cursus Excel voor onze medewerkers heb ik als zeer goed ervaren. Vriendelijk, meedenkend en een snelle reactie. Onze medewerkers hebben de gehele Excel cursus inclusief trainer als zeer top ervaren. Tot de volgende keer, dit wordt zeker bij jullie geboekt als er weer trainingen nodig zijn.
Excel Maatwerk
Training voldeed aan de verwachtingen. Docent was enthousiast en gedreven. Wist niet goed wat mijn instap niveau was, samen kijkend naar de inhoud van de basis training en de ervaring. Al snel geconcludeerd dat ik moest instappen op de gevorderde training. Fijn dat men hier flexibel mee om kan gaan. Lesmateriaal in orde met duidelijke uitleg en makkelijk op eigen tempo door de stof. Ben op locatie geweest, maar achteraf gezien had dit prima ook online gekund.
Excel Gevorderd
Zeer warm ontvangst. Voelde mij welkom om vragen te stellen en de training kon ik op eigen tempo volgen. Ingrid is een geweldige trainster. Ze heeft veel passie voor haar vak en dat voel je! Helemaal top!
Excel
Het niveau van de cursus was wederom van een hoog gehalte. Voor mij was dit de tweede cursus bij dit bedrijf De trainer was zeer goed op de hoogte van de materie. Al met al een kan ik IT Randsteden bij iedereen aanbevelen.
Excel Gevorderd
logo-microsoft-education-global